Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

Antalya Bilim Festivali kapılarını açıyor

Antalya Bilim Festivali kapılarını açıyor
REKLAM ALANI
25 Eylül 2023 18:07
106
A+
A-

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği Antalya Bilim Festivali(BİLİMFEST), Dokumapark’ta 19 Ekim Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Antalya Bilim Festivali(BİLİMFEST), başlıyor. Kepez Belediyesi’nin bilimi sevdirmek, ülkemizin bilim ve teknoloji alanında yaptığı güzel çalışmaları duyurmak ve anlatmak amacıyla düzenlediği Antalya Bilim Festivali(BİLİMFEST),19 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Dokumapark’ta 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek festivale, TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN,TUSAŞ,TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, üniversiteler, teknoketler başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji üreten kurumlar katılacak. İçişleri Bakanlığı’nın da katılacağı Bilimfestte, konferanslar, bilim showlar, motorlu yamaç paraşütü gösterisi, sabit balon uçuşu gösterisi, sürpriz uçak gösterileri, animasyon gösteriler, flyboard gösterisi, planetaryum, simülasyon ve daha bir çok etkinlikler gerçekleştirilecek.

 

Kepez Belediyesi’nce Antalya Bilim Festivali’nin bu yıl 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde yapılması planlanmış, ancak ülkemizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.