Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı’nda Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı’nda Fotoğraf Yarışması Düzenliyor
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2023 19:38
259
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile Cumhuriyetin 100. Yılı Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Başvurular, www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden 25 Eylül tarihine kadar yapılabilecek. Birinciye 25 bin TL para ödülü verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğinde ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile düzenlediği Cumhuriyetin 100. Yılı konulu ulusal fotoğraf yarışması için başvurular başladı. Cumhuriyetin 100. Yılı Ulusal Fotoğraf Yarışması ile Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişiminin ve dönüşümünün belgelenmesi, Cumhuriyet’in kazanımlarının tekrar hatırlanması, hafızalarda yer eden geçmişin güzel anılarının anıtlaştığı mekanların, insanların son hallerinin hem geçmişle karşılaştırılması hem de geleceğe ışık tutacak nitelikte fotoğraf arşivlerinde yerini alması hedefleniyor. www.tfsfonayliyarismalar.org  adresi üzerinden başvuru yapılabilecek yarışma için son tarih 25 Eylül 2023 olarak ilan edildi.

BİRİNCİYE 25 BİN TL ÖDÜL

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm fotoğraf sanatçılarını ve meraklılarını, Cumhuriyet’i yansıtan ve anlatan kareleriyle yarışmaya davet etti. Yarışmada birinciye 25 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye ise 10 bin TL para ödülü verilecek.

SEÇİCİ KURUL

Yarışmanın seçici kurulunda; tanınmış fotoğraf sanatçısı, gazeteci ve savaş muhabiri Coşkun Aral, ödüllü fotoğrafçı ve gezgin İzzet Keribar, ünlü sokak fotoğrafçısı ve görsel sanatçı Dilan Bozyel, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Ana Sanat Dalı Bölüm Başkanı Dr. Nafia Özdemir Hanyaloğlu ve fotoğraf sanatçısı ve ANFAD temsilcisi Bilkan Uçkan yer alıyor.

KATILIM KOŞULLARI

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma, tüm Türkiye’deki fotoğrafçılara açık olacak. Her katılımcı en fazla 5 adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Türkiye sınırları içerisinde çekilmiş olması şartı bulunuyor. Fotoğrafların, orijinal ve profesyonel kalitede olması ve manipülasyon içermemesi gerekiyor. Fotoğraflar sisteme yüklenirken açılan formda her fotoğraf için “fotoğraf adı”, “çekildiği yer” ve “çekildiği tarih” bilgisi girilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.