Dolar 32,5247
Euro 34,8564
Altın 2.442,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

Antalya da Çadır Kampı

Antalya da Çadır Kampı
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2023 15:40
102
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, okullar açılıncaya kadar yeni açtığı Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde 10-15 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik yaz ve çadır kampları düzenliyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kepez ilçesinde yeni açtığı Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde yaz kampları düzenliyor.10-15 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik düzenlenecek olan kamplara öncelikle merkez ilçeler dışındaki ilçelerden katılımcı alınıyor.

“EKRAN IŞIĞINDAN, AĞAÇ GÖLGESİNE ”

Antalya’da çocuk ve gençleri ekran ışığından, ağaç gölgesine taşıyarak; yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için düzenlenen kamplar “Yaz Kampları” ve “Çadır Kampları” olarak iki farklı kamp olarak düzenleniyor. Ücretsiz olarak düzenlenen kamplarda ekip çalışması, yaratıcılık, yaratıcı drama gibi eğitimler, seramik, kolaj, resim, dans, müzik gibi atölyeler, havuz etkinlikleri ve geziler düzenleniyor.

BAŞVURULAR ONLİNE

10-15 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kamplara başvurular http://genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştiriliyor. Daha fazla bilgi için 0242 247 11 00 numaralı telefondan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nden bilgi alabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.