Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Antalya da Çocuklara Tatilde Tiyatro Armağanı

Antalya da Çocuklara Tatilde Tiyatro Armağanı
REKLAM ALANI
16 Ocak 2024 16:47
83
A+
A-

Antalya da Çocuklara Tatilde Tiyatro Armağanı

Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği tatile renk katacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı sömestir tatilinde çocukları tiyatroyla buluşturuyor. 20-28 Ocak tarihleri arasında birbirinden eğlenceli 9 farklı oyun, 2 farklı sahnede çocuklarla buluşacak.

Antalyalı çocuklar tiyatro oyunlarıyla keyifli bir sömestir tatili geçirecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara armağanı olan Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği 20-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek. 13.00 ve 15.00’te iki farklı seansta Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle Kültür Merkezi’nde birbirinden renkli ve eğlenceli çocuk oyunları ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.

REZERVASYON İLE İZLENEBİLECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ücretsiz Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği kapsamında Aktif Yaşlı Merkezi; Keloğlan’ın Sihirli Kitabı, Antre Sahne; Bir Yaz Günü Şarkısı, Yırtık Pırtık, Hansel ve Gretel’in Eğlenceli Hikayesi, Kırmızı Başlıklının Hikayesi, Beyoğlu Sanat Topluluğu; İki Şaşkın Kafadar ve Mikrop, Kırmızı Kalem Sanat Akademisi ise Sandığın Büyüsü ve müzikli danslı çocuk oyunu olan Kardan Adam ve Maya ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Oyunları izlemek isteyenlerin www.antalya.bel.tr adresinden rezervasyon yapmaları gerekiyor. Oyunlar 13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 farklı seansta seyirciyle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.