Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

Antalya da Cumhuriyet’in 100. Yılı Plaj Voleybolu Turnuvası ile başladı

Antalya da Cumhuriyet’in 100. Yılı  Plaj Voleybolu Turnuvası ile başladı
REKLAM ALANI
23 Ekim 2023 16:10
97
A+
A-

Antalya da Cumhuriyet’in 100. Yılı Plaj Voleybolu Turnuvası ile başladı

Cumhuriyet’in 100. yılında sporun gücünü vurgulamak adına Plaj Voleybolu Turnuvası düzenledi. Konyaaltı Sahili’nde gerçekleşen turnuva çekişmeli müsabakalara ev sahipliği yaptı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Cumhuriyet Kupası’na 32 takım 128 sporcu katıldı. Konyaaltı Sahili 20 Nolu Plaj’da gerçekleşen turnuvada voleybol tutkunları kıyasıya mücadele etti. Her takım zorlu 5 müsabaka gerçekleştirdi. Rakipleri tek tek eleyerek finale uzanan 4 takım kupa, madalya ve hediye çekleriyle ödüllendirildi.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA SPORTİF FAALİYETLER

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç Antalya’da Cumhuriyetin 100. Yılı anısına sportif etkinlikler organize ettiklerini belirterek, “Bunlardan ilki plaj voleybolu turnuvasıydı. 25-26 Ekim’ de Fashion Week adıyla bir moda sunumumuz olacak. 28 Ekim’de Konyaaltı’nda açık deniz yüzme yarışı olacak. Dünya rekortmeni milli sporcumuz Şahika Ercümen de Varyant bölgesinde dalış yapacak. 29 Ekim’de de Tünektepe bölgesinde Cumhuriyet tırmanışı yarışımız var. 3 farklı kategoride olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılını şehrin farklı alanlarındaki sportif faaliyetlerle kutlayacağız” diye konuştu.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Turnuvaya katılan Matematik öğretmeni Salih Dağdeviren takımıyla elde ettikleri şampiyonluğun mutluluğunu yaşarken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvası için teşekkür etti.

Derya Özçelik ise “Uzun zamandır plaj voleybolu oynuyorum. Tribünler de çok güzeldi. Her şey muazzamdı. Bu anlamlı turnuvada yer aldığım için çok mutluyum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.