Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Antalya da Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı

Antalya da Nostaljik Yeşilçam Sokağı etkinlikleri uzatıldı
REKLAM ALANI
6 Eylül 2023 17:06 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2023 17:17
102
A+
A-

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmezi ‘Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ etkinlikleri yoğun ilgiden dolayı 17 Eylül ‘e kadar uzatıldı.

Kepez’de nostaljik günler devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak Dokumapark’ta düzenlediği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinlikleri 3 Eylül’de sona eriyordu. Yoğun ilgiden dolayı etkinlik takvimi 17 Eylül’e kadar uzatıldı. Buram buram nostalji kokan Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri, çocukların çok sevdiği Palyoça Show, Balon Show, Çocuk Tiyatrosu, konserler ve yarışmalarla dolu yeni bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Dokumapark’taki Yeşilçam Sokağı, Akdeniz’in mavi beyaz renklerine bezenmiş Akdeniz Köyü, 17 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

7 EYLÜL Perşembe Sinema

8 EYLÜL Cuma Palyaço Show

9 EYLÜL Cumartesi Konser

10 EYLÜL Pazar DJ performans

11 EYLÜL Pazartesi Sinema

12 EYLÜL Salı Çocuk Tiyatrosu/ Sinema

13 EYLÜL Çarşamba Maskot/Balon Show/Sinema

14 EYLÜL Perşembe Sinema

15 EYLÜL Cuma Aileler Yarışıyor

16 EYLÜL Cumartesi Konser

17 EYLÜL Pazar DJ Performans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.