Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Antalya Kemer’de 17 Şüpheli Şahıs Suçüstü Yakalandı

Antalya Kemer’de 17 Şüpheli Şahıs Suçüstü Yakalandı
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2023 16:28
152
A+
A-

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan ve uyarıcı madde kullanan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 17 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonlarına hız kesmeden devam eden Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kemer ilçesine bağlı Çıralı, Tekirova ve Beldibi turizm bölgelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçu işleyen 17 kişinin tespit edilmesi üzerine bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda; 3100 gram kubar esrar, 1 adet esrar öğütücü, 18 kök kenevir bitkisi, 15 adet sentetik hap, 20 gram metamfetamin, 10 gram kokain, 100 kullanımlık sentetik kannabinoid (bonzai) ve 4 adet cep telefonunun ele geçirildiği ifade edildi.
Yakalanan 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı belirtilerek, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.