Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

Antalya Kepez’de Can Dostlar İçin El Ele Verdiler

Antalya Kepez’de Can Dostlar İçin El Ele Verdiler
REKLAM ALANI
5 Ekim 2023 15:53
94
A+
A-

Antalya Kepez’de Can Dostlar İçin El Ele Verdiler

Kepez Belediyesi, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Pati Sokak Hayvanları Derneği işbirliği ile 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Kepez’in parklarına yeni kedi evleri kazandırıldı.

Kepez’de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde örnek bir işbirliğine imza atıldı.  Kepez Belediyesi, Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Pati Sokak Hayvanları Derneği işbirliği ile Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Kepez’in parklarına yeni kedi evleri kazandırıldı. Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu memur ve hükümlüleri atık paletlerden kedi evi yaptı. Kepez Belediyesi ve Pati Sokak Hayvanları Derneği ile düzenlenen atölye etkinliğiyle kedi evleri çocuklar tarafından rengarenk boyalarla süslenerek sokak kedileri için hem şirin hem de kullanışlı bir yuva haline getirildi. Kedilerin yeni evleri Kepez’in parklarına yerleştirildi.
SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Şafi-i Şirazi Parkı’nda düzenlenen 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne katılan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy da, çocuklarla beraber kedi evlerini boyadı.   Çocuklardan da her zaman, her yaşta sokak hayvanlarına karşı merhametli olmalarını istedi. Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Dr. Özsoy, Kepez Belediyesi olarak her canlıya ayrı bir önem verdiklerini söyledi.  Dünya edebiyatının en önemli yazarlarından  Johann Wolfgang von Goethe’nin sokak hayvanları için söylediği sözü hatırlatan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy “Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. Sokak hayvanları Allah’ın bize bir emanetidir. Emanete nasıl sahip çıkıyorsak, sokak hayvanlarına da öylece sahip çıkmalıyız. “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.