Dolar 32,4644
Euro 34,8405
Altın 2.446,22
BİST 9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Antalya Kepez’e Bir Okul Temeli de Atıldı.!

Antalya Kepez’e Bir Okul Temeli de Atıldı.!
REKLAM ALANI
17 Ekim 2022 15:26
294
A+
A-

Kepez’de yapılan Menderes Mahallesi İlkokulu’nun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı; “Yakın zamanda Kepez ilçemizdeki ikili öğretimi bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Kepez İlçesi Menderes mahallesinde tamamı devlet tarafından karşılanan 32 derslikli okulun temel atma törenine; Vali Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Eren katıldı. Tören Yeni Mahalle İlkokulu Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle başladı.

Birlikten Kuvvet Doğdu
Güzel bir ana tanıklık etmek için bir araya geldiklerini belirterek sözlerine başlayan Vali Ersin Yazıcı; “Muhteşem bir ana tanıklık etmek için buradayız. Bu güzel eğitim yuvasının temel atma töreninde bir araya geldik. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ama bu teşekkürü bir parça açmak istiyorum. Öncelikle ilk teşekkürüm Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye sadece bu okul için değil her konuda bizlere çok yardımcı oluyor. Çünkü bir okulun yapımına başlanabilmesi için imarla ilgili teknik pek çok ayrıntı oluyor. Kepez’de hiç böyle sorunlar yaşamıyoruz. Geçen aylarda Milli Eğitim Bakanımız ve vekillerimizin katıldığı bir toplantıda Kepez için birleştik. Birlikten kuvvet doğar sözü ile hareket ederek Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’den 12 okul sözü aldık. Ayrıca Kepez’e yapılacak tüm okulların 32 derslikli olmasını sağladık. Bunu sağlayan, birleşerek beni destekleyen tüm vekillerimize teşekkür ediyorum. Kepez’imiz için çok faydalı bir toplantıda güzel kararlar almamıza vesile oldunuz. Tüm vekillerimize canı gönülden teşekkürler. Menderes Mahallesi İlkokulu’muz önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilerek, eğitime katkı sağlamaya başlayacak.” dedi.

Kepez İlçesi Önceliği Hak Ediyor
Kepez ilçesinin Antalya için büyük bir önem taşıdığına değinen Vali Yazıcı; “Kepez, 19 ilçemizin en büyüğü. Turizm sektörüne emek veren çalışanlarımızın büyük çoğunluğu bu ilçede oturuyor. Ayrıca Organize Sanayi’de çalışanların da büyük bir çoğunluğu Kepez ilçemizde oturuyor. Dolayısıyla bu ilçenin güzel insanları bu ayrıcalığı ve bu önceliği hak ediyor. Biz bu ilçeyi kalkındırmak adına Kepez’in ihtiyaçlarını gidermek adına hep birlikte gayretle çalışıyoruz. İnşallah birkaç yıl içerisinde en çok ikili öğretimin olduğu Kepez ilçemiz de ikili öğretim bitirmeyi de hedefliyoruz. ASİST ve AHENK Projelerimizle eğitimin niteliğini arttırma noktasında da Kepez ilçemiz her zaman ilk sırada geliyor.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Menderes Mahallesi İlkokulu’nun temel atma töreni çocuklarla birlikte gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.