Dolar 32,3867
Euro 34,7927
Altın 2.406,28
BİST 10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Antalya Konyaaltı Belediyesi Karlı Yolları Açıyor.!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Karlı Yolları Açıyor.!
REKLAM ALANI
20 Aralık 2021 08:28 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2021 17:15
273
A+
A-

Konyaaltı Belediyesi, ilçenin yaylarında karla kaplanan yolları açarak, vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için çalışıyor.

Konyaaltı’nın yüksek yerlerinde yılın ilk karı yağarken, kar yağışı sonrasında kapanan yollar Konyaaaltı Belediyesi ekipleri tarafından açıldı. Kar küreme ve yol açma çalışmalarını Feslikan, Saklıkent ve Geyikbayırı bölgelerinde aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi, bir yandan da aracı yolda kalan vatandaşlara yardım etti. Teyakkuzda olan Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Saklıkent yolu, Feslikan yolu ve Geyikbayırı mevkiindeki yollarda vatandaşın rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla çalışmalarını gün boyunca sürdürdü. Ekipler, yılın ilk karını görmek için bölgeye akın eden vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi.

Konyaaltı’nın yaylalarında kar yağışının etkisini sürdürdüğünü söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kış döneminde vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşım yapabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Esen, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Saklıkent yolu, Feslikan Yaylası ve Geyikbayırı’nın yüksek bölgelerindeki yollarda küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.  Vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalar devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.