Dolar 32,4286
Euro 34,5977
Altın 2.384,91
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Antalya Valisi Ersin Yazıcı dan Babalar Günü Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı dan Babalar Günü Mesajı
REKLAM ALANI
18 Haziran 2023 19:13
120
A+
A-

Varlıklarıyla deniz feneri gibi bizlere doğru yolu gösteren babalarımız; ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan en kıymetli varlıklarımızdır.

 

Yüreklerindeki sevgi ve şefkat ile bütün ailesini sarıp sarmalayan babalarımız, hayat tecrübeleri ile bize rehberlik ederek, yaşamları boyunca bizleri üzebilecek her konuda üzerimize kalkan olurlar. Koşulsuz sevgi ve fedakârlığın en büyük sembolü babalarımızdır.

 

Babalar çocuklarının koruyucu melekleri, pelerinsiz kahramanları, rol modeli; varlığı, duruşu ve cömertliğinden her zaman güç ve kuvvet aldığımız dayanağımızdır.

 

Türk aile yapısının temel direği olarak adlandırılan kıymetli babalarımız, evlatlarını en güçlü şekilde geleceğe hazırlayarak, ülkesi için en faydalı şekilde yetiştirmeye çalışır. Vakur duruşları ile ailesi için her zaman en iyi şartları sağlamak için çabalar. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.