Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Antalya’mızın Huzur Ve Güvenin Adresi Olmasında Çalışmalarınızın Rolü Çok Büyük

Antalya’mızın Huzur Ve Güvenin Adresi Olmasında Çalışmalarınızın Rolü Çok Büyük
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2023 20:54
186
A+
A-

Antalya valisi Ersin Yazıcı, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen “Rütbe Terfi Töreni”ne katıldı. Törende konuşan Vali Yazıcı; “Her yeni terfi aynı zamanda yeni görev ve sorumluluklar anlamına geliyor. Antalya’mız için şimdiye kadar yürütmüş olduğunuz başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

 

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni rütbe terfi alan 122 personel için “Rütbe Terfi Töreni” düzenlendi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen programa Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yakup Ali Kahveci, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Eğitim Ve Ögretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG Binbaşı Tolga Coşkun, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı P. Alb. Kemal Çakıroğlu ve rütbe terfi alan personelin aileleri katıldı.

 

Çalışmalarımıza Hep Birlikte Devam Edeceğiz

Rütbe Terfi Töreni’ndeki konuşmasına terfi alan personeli tebrik ederek başlayan Vali Yazıcı; “Bugün 122 arkadaşımızın Rütbe Terfi Töreni için bir araya geldik. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle terfi alan arkadaşlarımı ve ailelerini tebrik ediyorum. İnsanlarımıza güven veriyorsunuz. İnsanlarımızın kendilerini güvende hissetmeleri için gece gündüz demeden var gücünüzle çalışıyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katarak büyük özverilerle çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda da, daha iyisini yapma isteği ve arzusuyla Türk milletinin her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Antalya’da, Tüm Dünya Vatandaşlarına Hizmet Veriyorsunuz

Antalya’nın her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırladığını aktaran Vali Yazıcı şunları söyledi: “Hepimizin bildiği gibi Antalya’mız bir dünya şehri. Önemli bir turizm şehri. Buraya her yıl milyonlarca yerli ve yabancı misafir geliyor. Dünyanın dört bir yanından farklı ülkelerden misafirleri şehrimizde ağırlıyoruz. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımız Türk Milletine hizmet ederken aynı zamanda da tüm dünya vatandaşlarına hizmet veriyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü, tüm dünya vatandaşlarına hizmet veren önemli bir teşkilat. İnşallah bu hizmetimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz.”

 

Hiç Kimse Ama Hiç Kimse Kendini Güvende Hissetmediği Bir Yere Gitmez

Antalya’nın turizmin başkenti olduğunu ve bu başarısında Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Vali Yazıcı; “Onurlu ve gururlu bir iş yapıyorsunuz. Bu şehir turizmin başkenti. Bu şehre dünyanın her noktasından misafirler geliyor. Antalya’mızın bu denli önemli bir turizm merkezi olarak misafirleri çekmesinde sizin şehrimizde sağlamış olduğunuz güven ortamının etkisi çok büyük. Her yerde ifade ettiğim gibi burada bu konunun bir kez daha altını çizmek istiyorum. Turizmin ön koşulu hepimizin bildiği gibi güvenlik. Hiç kimse ama hiç kimse kendini güvende hissetmediği bir bölgeye seyahat etmek istemez. Polisimizin ve Jandarmamızın sağladığı güven ortamı nedeniyle hem yerli hem de yabancı turistler şehrimizi görmeye geliyor. Dolayısıyla Antalya’da güvenliğin bir numaralı koşulumuz olduğunu buradan herkese ilan etmek istiyorum. Güvenlik bizim için olmazsa olmaz. Göğsümüzü gere gere hem kendi vatandaşlarımıza hem de yabancı vatandaşlara Antalya’ya gönül rahatlığıyla gelebileceklerini buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Antalya’nın huzurun ve güvenin adresi olması noktasında yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Artık Sorumluluğunuz Daha Da Arttı

Konuşmasının sonunda rütbe terfi alan personelin sorumluluklarının arttığını dile getiren Vali Yazıcı; “Bütün dünyaya örnek oluyorsunuz, ülkemize örnek oluyorsunuz. Bu gururu bize yaşattığınız için sizleri tebrik ediyorum. Tekrardan terfi alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Artık sorumluluğunuz daha da arttı. Rütbe almak sizin omuzlarınızdaki yükü biraz daha artırdı. Ama biliyor ve inanıyorum ki sizler bu görevleri en iyi şekilde başarma gücüne sahipsiniz. Antalya’da görev yapma bilinci ve sorumluluğuyla ülkemize, vatanımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Her yeni terfi aynı zamanda yeni görev ve sorumluluklar anlamına geliyor. Antalya’mız için şimdiye kadar yürütmüş olduğunuz başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diye konuştu.

 

Konuşmasının ardından Vali Yazıcı, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü görevinden rütbe terfi alarak 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen Teoman Yıldırım’a yeni rütbesini taktı. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve protokol üyeleri, rütbe terfi alan diğer personele yeni rütbelerini takarak tebrik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.