Dolar 32,3874
Euro 34,6027
Altın 2.387,50
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 22°C

Basın Tarihine Işık Tutan Galeri Antalya da Açıldı

Basın Tarihine Işık Tutan Galeri Antalya da Açıldı
REKLAM ALANI
30 Ekim 2023 15:56 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2023 15:58
112
A+
A-

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Antalya İş İnsanları Derneği (ANSİAD) işbirliğiyle yenilenen “Basın Galerisi”nin açılışı gerçekleştirildi.

Antalya’da basın tarihine ışık tutan fotoğraflar, gazeteler, kitaplar ve gazetecilik mesleğinin ayrılmaz parçaları olan makine ve ekipmanların sergileneceği “Basın Galerisi”, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Antalya İş İnsanları Derneği (ANSİAD) işbirliğiyle yenilenerek açılışı gerçekleştirildi. Kaleiçi’nde bulunan AGC hizmet binasında açılışı gerçekleştirilen törene; Vali Hulusi Şahin, Antalya Millet Vekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AGC Başkanı İdris Taş ve protokol üyeleri katıldı.

Tarihe Önemli Bir İşaret Koyan Eser
Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin başarılı işlere imza attığını söyleyen Vali Şahin, açılışı yapılan basın galerisinin özellikle gazetecilerin anılarının yanında Antalya’nın da tarihine ışık tutması açısından önemli olduğunu vurguladı. Vali Şahin, galerinin özellikle son 40 yılda Türkiye’nin gerçekleştirdiği büyük dönüşümü Antalya penceresinden yansıttığını aktardı.

Antalya’ya Hizmet Etme Sorumluluğumuz Var
Cumhuriyetin 100’üncü yılına Antalya gibi güzel ve seçkin bir şehirde girmenin büyük bir lütuf olduğunu dile getiren Vali Şahin, bunun büyük bir sorumluluk getirdiğini söyleyerek; “Antalya’ya hizmet etme sorumluluğumuz var. Bunu tüm Antalya severler olarak hissediyoruz. Bunun için çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Antalya Cumhuriyete ve Değerlerine Sıkı Sıkıya Bağlı
Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarının Antalya’da ayrı bir coşkuyla kutlandığına değinen Vali Şahin şunları söyledi: “Çok coşkulu ve çok güzel bir Cumhuriyet Bayramı süreci yaşadık. Bu Antalya’nın Cumhuriyete ve değerlerine olan sıkı bağlılığının bir eseri. Bundan sonra da Antalya’da yaptığımız işlerle ve ortaya koyacağımız eserlerle Türkiye’nin 2’nci 100 yılına değer katacağız.”

Vali Şahin ve beraberindeki heyet, açılış kurdelesinin kesiminin ardından basın galerisini gezerek bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.