Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Burguç Şifalı Soğuk Su Demre Kaynak Suyu

Burguç Şifalı Soğuk Su Demre Kaynak Suyu
REKLAM ALANI
30 Haziran 2021 23:37
6.748
A+
A-

Demre’nin Şifa Kaynağı, Burguç..
Antalya Demre’de şifalı olduğuna inanılan kükürtlü ve sodalı suyun oluşturduğu su kaynağı her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerini ağırlıyor.
Halk arasında soğuk su, kokar su gibi de tarif edilen Burguç şifalı su kaynağının su sıcaklığı 12-13 derece. Suyun özelliği yalnızca soğuk olması değil, aynı zamanda şifalı da olması. Özellikle cilt hastalıklarına iyi geldiği söylenen doğal kaynak suyundan şifa bulanların sayısı oldukça fazla.
Demre’nin Kekova’ya açılan penceresi olarak tarif edilen Çayağzı Limanı yolunun sağında ve solunda bulunan kükürtlü ve sodalı suda serinlemek ve şifa bulmak isteyenler gece gündüz demeden bu önemli kaynağı ziyaret ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.