Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Büyük Türk Milleti Daima Şehit Ailelerimizin Yanındadır

Büyük Türk Milleti Daima Şehit Ailelerimizin Yanındadır
REKLAM ALANI
13 Haziran 2023 19:02
138
A+
A-

 1993 yılında Batman’da şehit olan Jandarma Er Nurettin Tek’in Finike’de yaşayan kardeşi Nuri Tek ve eşini ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesinin hatırlarını sorup sohbet eden Vali Yazıcı; “Şehit ailelerimizin yanında olmaya, onları ziyaret edip dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Finike’de çeşitli inceleme ve ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Her ilçe ziyaretinde olduğu gibi bölgedeki şehit ailelerini ziyaret ederek hatırlarını soran Vali Yazıcı, 1993 yılında Batman Kozluk’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Nurettin Tek’in ailesini ziyaret etti. Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik’in eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehidin kardeşi Nuri Tek ve eşine başsağlığı dileğinde bulundu.

Sizler Bize Emanetsiniz
Ziyarette şehidin kardeşi Nuri Tek ile sohbet ederek hatırını soran Vali Yazıcı; “Sizler bizim için çok kısmetlisiniz. Bizim başımızın tacısınız. Sizler şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerisiniz. Ay yıldızlı bayrağımız için, ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Şehit ailelerimizin yanında olmaya, onları ziyaret edip dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimize sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir. Buraya sizleri ziyarete, varsa istek ve taleplerinizi dinlemeye geldim. Tekrardan başınız sağ olsun. Büyük Türk devleti daima sizlerin yanındadır.” dedi.

Ziyarette Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından, Vali Yazıcı şehit ailesine Türk Bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.