Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

Çıtır Simitler Başkan Adayın’dan

Çıtır Simitler Başkan Adayın’dan
REKLAM ALANI
5 Şubat 2024 16:43
68
A+
A-

Antalya’nın dört bir yanını karış karış gezen Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, acıkınca yol üzerindeki satış tezgahından tüm simitleri satın alarak, önce çocuklara sonra da hemşehrilerine ikram etti. Ayak üstü hem simitler yendi, hem de sıcacık sohbetler gerçekleştirildi.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, şehrin dört bir yanını karış karış gezerek, hemşehrileriyle gönül köprüleri kuruyor.
Korkuteli’den Gazipaşa’ya, Alanya’dan Muratpaşa’ya kadar Antalya’nın her köşesini gezen Tütüncü,  Kapalı yol,  Fener ve Düden Şelalesi yürüyüş yolunda da hemşehrileri ile kucaklaştı. Antalyalılar tarafından büyük bir sevgi gören Tütüncü, sıcak ve mütevazi tavırlarıyla da dikkat çekti.
Çok sevdiği çocuklara sarıldı, yaşlıların ellerinden öperek hayır dualarını aldı. Sokak müziği yapan gençlere alkışlarla tempo tuttu, onlarla beraber şarkı söyledi. Gençleri yeteneklerinden dolayı da tebrik eden Tütüncü, acıkınca yolunun üzerindeki simit tezgahından bütün simitleri satın aldı.
Tütüncü, önce çocuklar olmak üzere hemşehrilerine ikram etti.  Ayak üstü hem simitler yendi, hem de sıcacık sohbetler gerçekleştirildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.