Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hep Birlikte Çalışacağız

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hep Birlikte Çalışacağız
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 15:14 | Son Güncellenme: 11 Eylül 2023 15:16
149
A+
A-

Cumhuriyetimizin 100. Yılında hep birlikte çok çalışacağız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının açılışını Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde öğrenci, öğretmen ve velilerle birlikte gerçekleştirdi. Başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını dileyen Başkan Böcek, “Cumhuriyetimizin 100. yılı olması sebebiyle hep birlikte çok çalışacağız. Cumhuriyetimize de demokrasimize de eğitime de sahip çıkacağız” dedi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının açılışında Konyaaltı Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek, okula öğrencilerin alkışları arasında girdi. Öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Başkan Böcek, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Bir hayırsever olarak kendisi ve babasının adını taşıyan okulda öğrencilerle birlikte yeni eğitim öğretim yılını karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Böcek,

“Böylesi özel ve güzel bir günde, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum. Bugün bir taraftan hem sizlerin kıymetli ailelerinin desteği ile Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş birisi hem de bir hayırsever olarak aranızda olmanın mutluluğunu, onurunu, gururunu yaşıyorum.

Anne ve babamı da rahmetle anıyorum” dedi.

AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini dileyen Başkan Böcek, gençlere şöyle seslendi: “Ata’mızın dediği gibi ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk O’nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.’ Sizlere çok güveniyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olması sebebiyle hep birlikte çok çalışacağız. Ülkemizi hep birlikte koruyup kollayacağız. Cumhuriyetimize de demokrasimize de eğitime de sahip çıkacağız. Yeni dönemin sizlere, ailenize, kıymetli öğretmenlerime hayırlı olmasını diliyorum. Başöğretmen Atamızın devrimlerine inanarak aydınlık Türkiye için çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ALTIN

Başkan Böcek, daha sonra 2022-2023 eğitim öğretim yılında dereceye giren

Osman Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazanan okul birincisi Beste Dönmez,

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nü kazanan okul ikincisi Elif Tahmaz

ve okul üçüncüsü Sude Tok’a altın hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.