Dolar 32,2637
Euro 34,7383
Altın 2.403,07
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 25°C
Pts 24°C

EAZYJET Antalya ve İzmir’e Uçacak

EAZYJET Antalya ve İzmir’e Uçacak
REKLAM ALANI
1 Aralık 2023 15:47
96
A+
A-

İngiliz tur operatörü ve hava yolu easyJet, Almanya’nın 3 şehrinden Antalya ve İzmir’e uçuş başlatıyor.

İngiltere’nin önce gelen hava yolu ve tur operatörü easyJet’in 2024 Türkiye uçuş programı belli olmaya başladı. Birmingham-Dalaman uçuşlarına 4 Nisan’a başlayacak olan şirket, mayıs sonundan itibaren hafta da 3 sefer yapacak. Bu hattaki uçuşları daha önce sadece B2B satışlara açan şirket, yeni sezonda münferit koltuk satışı da yapacak.

Şirketin Bristol-Dalaman uçuşları ise haziranda başlayacak ve haftanın 7 günü olarak icra edilecek. Geçen yıl azaltılan Liverpool-Dalaman uçuşları ise temmuz itibariyle yeniden haftada 5 sefere çıkarılacak. Liverpool-İzmir uçuşlarını da satışa açan şirket,  bu güzergahta hafta bir uçuş yapacak.

Turizmgüncel’de yer alan habere göre; easyJet 2024 sezonunda Almanya-Türkiye arasında üç yeni hat açıyor. Bunlardan biri 3 Nisan’da başlayacak ve haftada iki frekans olarak yapılacak olan Berlin-İzmir, ikincisi 2 Nisan’da başlayacak ve haftada 2 frekans olarak yapılacak olan Berlin-Antalya ve üçüncüsü de 2 Mart’ta başlayacak ve yine haftada 2 uçuş olarak yapılacak olan Basel-Antalya uçuşu.

easyJet’in 18 Mart’ta yeniden başlayacak olan Birmingham-Antalya uçuşları da münferit satışlara açıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.