Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Elmalı ya Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binası Hizmete Girdi.!

Elmalı ya Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binası Hizmete Girdi.!
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2023 17:54
171
A+
A-

Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının tadilat ve tamiratı için katkıda bulunan hayırsever Mehmet Saner Özaydın’a teşekkür eden Vali Yazıcı; “Eğitimden sağlığa Antalya’mıza katkı sunmak için hayırseverlerimizle el ele çalışıyoruz.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, restorasyon çalışmaları tamamlanan ve hayırsever Mehmet Saner Özaydın’ın katkılarıyla tadilat ve tamiratı yapılan Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Vali Yazıcı’nın yanı sıra Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Açılış törenindeki konuşan hayırsever Özaydın; “Başımızı kaldırdığımızda izini görebileceğimiz hizmetlerin olması herhalde bizi geleceğe taşıyabilecek, evlatlarımıza bırakabilecek en güzel mirastır diye düşünüyorum. Bu güzel hizmeti yapmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Eğitim camiasına hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Hayırseverlerimizin Eğitime Katkısı Çok Büyük
Antalya’nın hayırsever noktasında çok şanslı olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binasının açılış törenine hoş geldiniz. Hayırseverimize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel binamızın Elmalı’mıza, Antalya’mıza kazandırılması noktasında destek verdiği için. Antalya gerçekten hayırseveri bol bir şehir. Antalya hayırsever sırasında 1’inci şehir. Şehirdeki okulların neredeyse yarıya yakını hayırseverlerimiz tarafından inşa ediliyor. Bu noktada hayırseverlerimizin eğitime katkısı çok büyük. Dün de bir hayırseverimizin katkısıyla bir okulumuzun temelini attık. Gün geçmiyor ki hayırseverlerimizle eğitim veya sağlık alanında bir protokol imzalamayalım. Bu gerçekten çok mutluluk verici. Her zaman ve her yerde söylediğim gibi, hayırseverimizden çok daha zengin ve çok daha durumu iyi kişiler olabilir. Ancak bu tür güzellikleri yapmak için ne yazık ki para yeterli değil. Bu güzelliği gönlü güzel hayırseverlerimiz yapıyor. Hayırseverimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sayınızı arttırsın. Binamız şehrimize ve Elmalı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

Büyük Ve Güçlü Bir Devletimiz Var
Antalya’ya katkı sunma noktasında hayırseverlerle el ele gönül gönüle çalıştıklarını ifade eden Vali Yazıcı; “Büyük ve güçlü bir devletimiz var. Bu işleri biz kendimiz devlet gücüyle de yapabiliriz. Ama böyle gönlü güzel hayırseverlerimizin katkısı olunca çok daha güzel oluyor. Bu kutlu yolculukta hayırseverlerimizle el ele, gönül gönüle Antalya’mıza katkı sunmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Eğitimde Kaliteyi Ve Niteliği Arttırmaya Yönelik Çalışmalar Yapıyoruz
Eğitimde kaliteyi ve niteliği arttırmaya yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Vali Yazıcı; “Biz eğitimdeki bu tür bina ihtiyaçlarımızı hayırseverlerimizle birlikte tamamlarken, diğer yandan da AHENK VE ASİST Projelerimizle eğitimde kaliteyi ve niteliği artırmaya yönelik hep birlikte bir gayret içerisindeyiz. Tüm odakların ilgisini eğitime çekerek bu yönde bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Herkes eğitimin farkında olsun istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Yazıcı konuşmasının ardından hayırsever Mehmet Saner Özdayın’a plaket takdim etti. Dua edilmesinin sonrasında açılış kurdelesi kesilerek Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Elmalı Elektronik Sınav Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışının ardından Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanlığı’na ait merkezi sınavlara girmek isteyen adayların başka il ve ilçeye gitmek zorunda kalmadan Elmalı’da sınavlara girebilecekleri ve 24 bilgisayarlı Elektronik Sınav Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.