Dolar 32,3665
Euro 34,7945
Altın 2.394,36
BİST 10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikci Yeniden CHP Finike Belediye Başkan Adayı Oldu

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikci Yeniden CHP Finike Belediye Başkan Adayı Oldu
REKLAM ALANI
10 Ocak 2024 22:57 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2024 22:59
170
A+
A-

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikci Yeniden CHP Finike Belediye Başkan Adayı Oldu Sosyal Medya dan Açıklamalarda Bulundu

Göreve geldiğim 2019 yılından bu yana yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile bugün yeniden CHP Finike Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

İlk olarak 5 yıldır yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile beni yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize, PM Üyelerimize, Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı’ya ve İl Yönetimimize, bugüne kadar desteklerini her zaman yanımda hissettiğim başta ailem olmak üzere, CHP Finike İlçe Başkanımız Uygar Çarban ve İlçe Yöneticilerimiz ile parti üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Ayrıca, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini ve takdirini eksik etmeyen, göreve geldiğimiz günden bu yana görüşleri ve önerileriyle bizleri cesaretlendiren Finikeli hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz dürüstlüğü, şeffaflığı, sosyal belediyeciliği, birliktelik kültürünü yeni dönemde de hiç şaşırmadan sürdüreceğiz.

Her vatandaşımızın huzur bulduğu, kendini güvende hissettiği, yüzünün güldüğü, çevreci yaklaşımdan vazgeçmeyen, doğaya ve her canlıya dost bir Finike için 5 yıl daha çalışacağız.

Hemşehrilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

Finike’de görev yaptığımız sürece her vatandaşımıza dokunmaya özen gösterdik. Yeni dönemde de hemşehrilerimizin teveccühü ile bir dönem daha Finike’yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için görev bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.