Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 25°C

Finike Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine Adaylığını Koyan Salih Hazardan Açıklama

Finike Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine Adaylığını Koyan Salih Hazardan Açıklama
REKLAM ALANI
3 Ocak 2023 18:37 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2023 21:27
355
A+
A-

Finike Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine Adaylığını Koyan Salih Hazar Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile adaylıktan  zorunlu olarak çekildiğini Açıkladı.

Saygıdeğer Esnaf Kardeşlerim,

Öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Finike Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine aday olduğumu açıklamıştım. Sizlere öncelikle teşekkür ediyorum. Yüz yüze olsun, telefon ile arayarak olsun ve hatta sosyal medya üzerinden yaptığım paylaşımın altına yapılan yorumlarınızla desteğinizi yoğun bir şekilde hissettirdiniz.

Adaylığımı açıklamadan birkaç gün önce 2 Kasım Çarşamba günü Eniştem Nazif Taşkın’ın kooperatiften çekeceği krediye kefil olmak için önüme sunulan kağıtlara imza attım. İmza attığım kağıtlar içerisinde araya sıkıştırılmış, gizlenmiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi antetli bir kâğıda imza atmış bulundum böylelikle kesinlikle isteğim dışında kooperatiften çıkartılmış ve adaylığım elimden alınmış oldu.

Esnaf Odasında başkan yardımcılığı yaptığım süre içinde de ticaretin içinde bulunduğum süre içinde de istifam söz konusu bile değildir. Aynı olay Esnafı Odası başkanımız Âdem Durdemir’in de başına geldi bu işin peşini yine de bırakmadık, kooperatife ortaklığı olan bir şahıstan ortaklığı devraldım ve adaylığımı kendimce sürdürdüm çünkü kooperatife kabul edilmek için bütün şartları eksiksizdi.

28 Kasım Pazartesi günü ortaklık devraldığımı Finike Esnaf ve Sanatkârlar kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı cihangir kolak ve yönetimine yazılı olarak beyan ettim ve yasal süreç olan 30 günü beklemeye başladım. 28 Aralık Çarşamba günü kooperatif yönetim kurulunun almış olduğu korkak ve şuursuz karar doğrultusunda kooperatife alınmadığımı öğrendim. Sonuç olarak davamız sürüyor ve peşini bırakmayacağım ama maalesef ki seçime de yetişemeyeceğim.

Sevgili esnaf kardeşlerim bu karar doğrultusunda adaylığımı kardeşim Kadir Akay’a devretmiş bulunmaktayım. Adayımıza güveniyoruz ve desteklerimiz onunla. Bu kirli düzene dur diyebilmek için sizleri 22 Ocak Pazar günü sandık başına bekliyoruz.

Sağlıcakla kalın sizleri seviyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.