Dolar 32,2278
Euro 34,7561
Altın 2.388,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 24°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 26°C

Fırat Tanış Açıklama

Fırat Tanış Açıklama
REKLAM ALANI
29 Şubat 2024 16:38
71
A+
A-

Piyanist İklim Tamkan, bir süre önce ayrıldığı oyuncu Fırat Tanış hakkında ‘psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip’ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını belirterek, “Hiç korkmuyorum” dedi. İddiaların odağındaki Tanış ilk kez konuşarak, “Sükutum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır” ifadesine yer verdi.

Sosyal medya hesabından ayrıldığı oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış’tan sistematik olarak şiddet gördüğünü açıklayan Piyanist İklim Tamkan, suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, “Eylül ayı sonunda beraberliğimi sonlandırdığım Nuri Fırat TANIŞ’ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum.

Yaşadığım bu tecrübe benim için ‘yanlış bir seçimdi’ deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikayeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana dek hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız tarifi ve tahmini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır. Daima her türlü canlıya sevgi ve saygıyla yaklaşmayı ilke edinmiş biri olarak böylesi bir durumda toplumsal, ahlaki ve vicdani sorumluluk taşıdığımın farkındayım.” diyerek yaşadığı süreci paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.