Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Hakan Tütüncü: Önümüzdeki 5 yıl Antalya’nın Altın Çağı Olacak

Hakan Tütüncü: Önümüzdeki 5 yıl Antalya’nın Altın Çağı Olacak
REKLAM ALANI
10 Şubat 2024 16:38
240
A+
A-

Hakan Tütüncü: Önümüzdeki 5 yıl Antalya’nın Altın Çağı Olacak

AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü,  “Belediyecilik bizim işimiz. Nasıl ki, Kepez’in son 15 yılı altın yılları olduysa, önümüzdeki 5 yıl da Antalya’nın altın çağı olacak. “ dedi.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen Antalya İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Tütüncü,  31 Mart 2024 tarihinin, Türkiye Yüzyılı’nın şehirlerine ilişkin gerçek belediyeciliğin Antalya’da en önemli miladı olacağını söyledi. Büyük bir inanç, azim, kararlılık ve büyük bir heyecanla yola çıktıklarını belirten Tütüncü, “Bu heyecanı bütün Antalya’ya yaşatacağız. Antalya ne zaman AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile yönetildiyse, işte o tarihlerde Antalya hep kalkındı, gelişti, ileri gitti ve kendine ait müthiş bir özgüven yaşadı. Antalya’nın AK Partili yılları belediyecilik anlamında Türkiye’de çok önemli uygulamalarla buluştu. Dünya sahnesine de çok farklı şekilde çıktı. 31 Mart’ta sandıklarda tecelli edecek milli iradeyle inanıyorum ki, Antalya bu medeniyet yolculuğuna kararlılıkla, azimle devam edecek. Bugünkü bu coşku inanıyorum ki, Antalya’nın altın çağının müjdecisi… Antalya’nın altın çağını hep birlikte başlatacağız.” diye konuştu.
Konuşmasını sürdürürken “Antalya’nın mimarı Hakan Tütüncü…” sloganları üzerine; “Antalya’nın mimarı Antalyalılardır, sizlersiniz, teşkilatlarımızdır. Bu kutlu yolculuğa gönül veren siz yol arkadaşlarımızsınız.” ifadelerini kullandı.

KEPEZ ANTALYA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLDU

15 yıl boyunca Kepez’de verilen sözlerin hepsinin yerine getirildiğini vurgulayan Tütüncü, “2009’un Kepez’i neydi? Bugünkü Kepez ne oldu? 2009’da göreve geldiğimizde olumsuzluklarıyla hatırlanan, dezavantajlarıyla akla gelen bir ilçeyken, bugün Antalya’nın parlayan bir yıldızı oldu. Uyguladığımız yeni yöntemlerle, hayata geçirdiğimiz yeni nesil belediyecilik anlayışı ile çevresine ilham olan bir belediyeyi sizlerin desteğiyle, birlikte yürüdüğümüz bu yolda müşterek kararlılığımızla, çabamızla, gayretimizle ortaya çıkardık. Kepez’de bunu nasıl başardıysak, 1 Nisan 2024’den itibaren başlayacak yeni dönemde bunu da hep birlikte, hep beraber başaracağız. Nasıl ki! Kepez’in son 15 yılı altın yılı olduysa, önümüzdeki 5 yıl da Antalya’nın altın çağı olacak.”dedi.

ANTALYA’NIN KANGREN OLMUŞ SORUNLARINI BİLİYORUZ

“Antalya’nın kangren olmuş bütün sorunlarını gayet iyi biliyoruz.”diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Trafik çilesinden ulaşım sorunlarına kadar, tarımdan turizme kadar kültür ve sanat üreten bir şehir olma yolunda atacağımız adımlara kadar neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Dersimize çok iyi çalıştık. Şehrin dinamikleriyle oluşturduğumuz projelerimiz hayata geçmek için gün sayıyor.  Cumhurbaşkanımızın Antalya’ya olan sevdasını çok iyi biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılında Antalya’yı dünyaya çok daha farklı şekilde açacağız. Belediyecilik bizim işimiz. Belediyecilik 1994’de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün Türkiye ve dünyaya gösterdiği ilkelerle AK Parti’nin, AK Partili kadroların işi… Heyecanla çalışacağız. 31 Mart’a durmaksızın, yorulmaksızın dinlenmek nedir bilmeden çok çalışacağız. Allah yardımcımız, milletimiz yol arkadaşımız olacak. Antalya’yı hep birlikte altın çağına ulaştıracağız.” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.