Dolar 32,4970
Euro 34,8852
Altın 2.437,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 23°C

Kaş’ta Lengüme Köprüsü’nün Yapımı Tamamlandı

Kaş’ta Lengüme Köprüsü’nün Yapımı Tamamlandı
REKLAM ALANI
24 Ocak 2024 16:43
86
A+
A-

Kaş’ta Lengüme Köprüsü’nün Yapımı Tamamlandı

Kaş ilçesinde yapımı tamamlanan Lengüme (Çamlıova) Köprüsü hizmete girdi.

Kaş ilçesinde yapımı tamamlanan Lengüme (Çamlıova) Köprüsü hizmete girdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın girişimleriyle Çamlıova Mahallesi’nde yapımına başlanan, sahil yerleşimleri ile yaylaları birbirine bağlayan önemli geçiş noktalarından biri olan Lengüme Köprüsü’nün çalışmaları kısa sürede tamamlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının yapımını üstlendiği köprüye, Devlet Su İşleri eliyle başlandı. Kaş Belediyesinin destekleriyle 28 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğindeki köprünün imalatı 4 ay içinde gerçekleştirildi ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Karaçay Deresi`nin üstüne kurulan köprü, Çayköy, Çavdır, Sahil Palamut, Aklar ve Çamlıköy ile Çamlıova, Yayla Palamut, Başdargaz, Yuvacık ve Sütleğen mahallelerini birbirine bağlayacak.

Araç ve yaya geçişi sağlayacak köprü ile bölgede vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları zorluklar sona erecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.