Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Kepez Balık Pazarı’na Son Rötuşlar

Kepez Balık Pazarı’na Son Rötuşlar
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2022 14:19
244
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapısal olarak yüzde 100, iç tefrişat olarak yüzde 90’ı tamamlanan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar da incelemelerde bulundu.

Kepez Belediyesi’nin balıksırtı mimarisindeki Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı’nda son rötuşlar yapılıyor. Sağlıklı beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafın para kazanması anlamında çok fonksiyonlu bir proje olan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar, Fabrikalar Mahallesi’ne inşa edildi. Mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu balık pazarının içerisinde balıkçı restoranı, kafe, alakart restoranı, balık satış tezgahları, hemen yanı başındaki ‘Organik Pazar’da çeşitli büyüklükte dükkanlar, satış tezgahları, cami ve otopark alanı bulunuyor. Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarının önünü mavi beyaz renkteki balıkçı teknesi süslüyor. Kepez Belediyesi bu proje ile Fabrikalar Mahallesi’ne 7 gün açık olan bir pazar kazandırmış oldu.

PAZAR 7 GÜN AÇIK OLACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yapısal olarak yüzde 100, iç tefrişat olarak yüzde 90’ı tamamlanan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar da incelemelerde bulundu. Pazar alanını gezen Başkan Tütüncü,  sağlıklı beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafın para kazanması anlamında çok fonksiyonlu bir proje olan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarını yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.  Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarın haftanın 7 günü açık olacağını belirten Başkan Tütüncü, “Burası sadece balık pazarı değil, yanında birde organik ürünler satan pazar olacak. Burası etrafındaki alışveriş merkezleri sayesinde, Dokumapark sayesinde bölgeye de daha büyük bir hareketlilik getirecek. Antalya Balık Pazarı ve Organik Pazar’ımız, buraya gelen şehrimize, misafirlerimize, ziyaretçilerimize de, güzel bir sosyalleşme, sağlıklı beslenme, hem de bunun yanında farklı bir güzellik iklimi sunacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.