Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Finike Ve Demre’yi Ziyaret Etti.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Finike Ve Demre’yi Ziyaret Etti.!
REKLAM ALANI
26 Şubat 2022 14:02 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2022 14:07
363
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe ziyaretlerini Finike ve Demre’de sürdürüyor. Finike’den başlayan ilçe gezisinde Başkan Tütüncü’nün ilk durağı İdlib şehidi Turgut Burkay Korkmaz’ın baba ocağı oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gönül birlikteliğini pekiştirmek ve sevgi dolu bir vakti paylaşmak için Antalya’nın ilçelerinde ziyaret turlarına devam ediyor. Başkan Tütüncü,  bu hafta ilçe ziyaretlerini Finike ve Demre’de sürdürüyor.

Sabahın ilk saatlerinde Finike İlçesi’ne gelen Başkan Tütüncü’nün ilk ziyaret durağı İdlib şehidi Turgut Burkay Korkmaz’ın baba ocağı oldu. 27 Şubat 2020 tarihinde Suriye’nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın babası Salih Korkmaz’ı ve şehidimizin kabrini ziyaret etti.

Finike Turunçova’daki ziyaretin ardından Başkan Tütüncü, Demre İlçesi’ne geçti. Gökyazı Mahallesi Bayrakçı Camii’nde Cuma namazına katılan Tütüncü, ilçe esnafıyla da kucaklaştı. Esnafın istek ve taleplerini dinledi, çaylarını içti, ardından da Demre Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, günün geri kalan saatlerinde sera üreticilerini, Demre Ziraat Odasını, Hal esnafını ve AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Babası vefat eden Hayrullah Keskin’e de başsağlığı ziyaretinde bulunacak olan Tütüncü, Demre ilçe sakinlerinin evlerine de konuk oldu.

Başkan Tütüncü’ye ziyaretleri sırasında meclis üyeleri ve AK Parti ilçe başkanları eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.