Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Kepez Belediye Başkanı İlçeleri Dolaşmaya Devam Ediyor.!

Kepez Belediye Başkanı İlçeleri Dolaşmaya Devam Ediyor.!
REKLAM ALANI
3 Haziran 2022 19:08
286
A+
A-

Gönül birlikteliğini pekiştirmek ve sevgi dolu bir vakti paylaşmak amacıyla Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret turunu Kemer’de sürdürüyor. Başkan Tütüncü, “Kapı kapı gönüller araladığımız güzel bir günü Kemerli hemşehrilerimizle geçiriyoruz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret etti. Antalya’nın batısından doğusuna koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk turizminin en önemli merkezlerinden biri haline gelen Kemer ilçesinde hemşehrileriyle sevgi dolu vakitleri paylaştı. AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ilçe teşkilatı ile beraber ilk olarak,  hasta ziyaretinde ve ardından da taziye ziyaretinde bulundu.

Kemer Huzur Camiinde kılınan öğle namazından sonra sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnafı tek tek gezdi, hal hatır sordu, ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti. Başkan Tütüncü’ye sanayi esnafı ziyaretinde Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın eşlik etti.

Esnaf gezisinin ardından Başkan Tütüncü, Kemer Esnaf Odası Başkanı Bolat Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam edecek Kemer ziyaretinde Halk Eğitim Sergisi ve Kermesini gezecek, Kemer Turistik Oteller ve İşletmeciler Birliği’ni(KETOB), Liman Caddesi esnafını, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara’yı, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta’yı ziyaret edecek. Tütüncü, Kemerlilerin evlerine de konuk olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.