Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Kepez’de 2023 doğal gaz çalışmaları başladı

Kepez’de 2023 doğal gaz çalışmaları başladı
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2023 19:26
115
A+
A-

Kepez Belediyesi ile gaz dağıtım şirketi Enerya arasında yapılan toplantı sonrasında 2023 yılı yatırım kapsamına alınan mahallelerde doğal gaz altyapı çalışması başladı. Kepez’de, son 15 yılda 35 mahallede, 128 bin konuta doğal gaz götürüldü.

Kepez Belediyesi ve gaz dağıtım şirketi işbirliği ile ilçede imara uygun yapılaşması tamamlanan mahalleler, temiz ve konforlu enerji doğal gaz ile buluşturulmaya devam ediyor. Antalya’da konutta ilk doğal gazın kullanıldığı ilçe olan Kepez’de, son 15 yılda 35 mahallede, 128 bin konuta doğal gaz götürüldü.  Böylece 68 mahallesi olan ilçenin yarısına doğal gaz ulaştırılmış oldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konforlu şehircilik hizmeti olarak gördüğü doğal gazı, ilçenin tamamına ulaştırmayı hedefliyor.
Başkan Tütüncü, bu amaçla gecekondudan modern bir şehre dönüştürdüğü mahalleleri, hemen gaz dağıtım şirketinin doğal gaz yatırım programına aldırıyor.

ÜÇ MAHALLEDE DOĞAL GAZ ÇALIŞMASI

Kepez Belediyesi ile gaz dağıtım şirketi Enerya arasında ilçede 2023 ve 2024 yıllarında yapılacak doğal gaz alt yapı çalışmalarının planlaması amacıyla geçtiğimiz aylarda bir toplantı yapılmıştı.
Toplantıda, Düdenbaşı, Erenköy ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde 2022’de başlatılan doğal gaz alt yapı çalışmalarının bu yıl tamamlanması kararı çıktı.
Gaz dağıtım şirketi, 2023 yılı yatırım kapsamına alınan mahallelerdeki doğal gaz altyapı çalışmasına başladı

TÜTÜNCÜ DOĞAL GAZ SÖZÜNÜ TUTTU

İlk çalışma, Başkan Tütüncü’nün doğal gaz sözü verdiği Erenköy Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor. Tütüncü döneminde mülkiyet ve imara ilişkin sorunları çözülerek, modern yapılaşmanın önünün açıldığı Erenköy Mahallesi’nde, doğal gaz çalışması 2022’de yapılmıştı.  Yapılaşması tamamlanan sokaklardaki konutlar doğal gazla buluşturulmuştu.

2024’TE 5 MAHALLEYE GAZ

Gaz dağıtım şirketi, mahallede çalışma yapmadığı sokak ve caddelerde doğal gaz altyapı çalışmasını tamamlıyor.  Çalışma sonrası yolların bozulan asfaltı onarılacak.  Erenköy Mahallesi’nden sonra doğal gaz alt yapı çalışması Düdenbaşı ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde sürecek.
Yine bu yıl Güneş Mahallesi’nin bir bölümünde doğal gaz çalışması gerçekleştirilecek. 2024 yatırım planı kapsamında ise Gazi, Sütçüler, Duacı ve Göksu, Esentepe mahalleleri ile Güneş Mahallesi’nin çalışma yapılmayan bölümünü doğal gaz altyapı çalışması yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.