Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Açıklamaları.!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Açıklamaları.!
REKLAM ALANI
2 Eylül 2021 22:19
263
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in açıklamaları

Okullarımızı 5 gün yüz yüze eğitime açmada bize sürekli rehberlik eden Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu üyerlerine şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin bildiği gibi uluslararası kuruluşlar eğitimin yüz yüze devam etmesinin hayati önem taşıdığının altını çiziyor. Uzaktan eğitim ne kadar başarılı olsa da yüz yüze eğitimin yerine geçemez.

Yüz yüze eğitime geçilmesi bir tercih olmaktan çıkmış, zorunluluk haline gelmiştir. Yüz yüze eğitim için gerekli adımları attık, atmaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığımız ile birlikte oluşturduğumuz rehberi, 81 ile gönderdik. Milli Eğitim Bakanlığı olarak okullarımız hijyen ihtiyaçlarını sağlayacak güce de finansmana da sahibiz.

Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerimiz şu anda 2 gündür okullarına gidiyor. Şunu memnuniyet ile ifade etmek isterim ki bu 2 günlük süreç sorunsuz şekilde tamamlandı. Yavrularımızın gözündeki mutluluk, öğretmenlerin öğrencileri ile buluşma hazzı, her şeye her fedakarlığa değerdi. Okullarımızın bir daha kapanmaması için bakanlık olarak sadece bize sorumluluk düşmüyor, velilere, kantin çalışanlarına, öğretmenlere tüm paydaşlarımıza düşüyor.

Lütfen kurallara harfiyen uyalım. Uyalım ki bir daha okullarımız kapanma sorunu ile karşı karşıya kalmasın. El ele verdiğimiz zaman bu süreçte beraber hareket ettiğimiz zaman, çocuklarımızı okuldan mahrum etmeme imkanımız olacak. İçişleri Bakanlığımızdan çok destek gördük. Özellikle teşekkür etmek istiyorum. Okullarımız ilk açılan ve son kapatılan yerler olmalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.