Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmenler Günü Mesajları
REKLAM ALANI
24 Kasım 2023 08:05
272
A+
A-

Öğretmenler Günü Mesajları; Hazır Mesajlar Öğretmenler Günü Şiirleri

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!
 Öğretmen, bir toplumun meşalesidir ve herkes onun ışığı ile aydınlanır. Yolumu aydınlattığınız için teşekkür ederim öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
 Hangi yolu seçersem seçeyim, bana öğrettikleriniz her zaman zihnimde ve kalbimde yer bulacak. Dünyanın en harika öğretmeninin Öğretmenler Günü kutlu olsun!
 Bugün hayattaki tüm başarılarım, sizin rehberliğinizin ve desteğinizin bir sonucudur. Sevginiz, ilginiz ve öğretileriniz ile hayatımı değiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüzü kutlar ve sevgilerimi sunarım.
 Anne ve babamız bize hayat verir, öğretmenimiz ise bu hayatı nasıl yaşamamız gerektiğini öğretir. Verdiğiniz tüm bilgiler ve rehberliğiniz için minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
Bugün hala ilkokula giden bir çocuk gibi hayal kurabiliyorsam, bunu size borçluyum öğretmenim. Hayallerimizi sınırlamayan ve hedeflerimizde bizi destekleyen öğretmenimizin günü kutlu olsun!
 Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Öğretmenler Günü mesajlarında en güzel, kısa ve anlamlı seçenekler, öğrencilerin sorguladığı konular arasında yer alıyor. Her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü, bu yıl yine duygu ve

mutluluk saçmaya devam edecek. Siz de Öğretmenler Günü mesajlarıyla öğretmenlerinizi mutlu edebilir, onlara bu özel günü anlamlı kılabilirsiniz. İşte en güzel, kısa ve anlamlı Öğretmenler Günü mesajları ve sözleri.

 

Sevgili öğretmenim, rehberliğiniz ve bilgeliğiniz olmasaydı, şu an olduğum yerde olmazdım! Teşekkürler ve mutlu öğretmenler günü!

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bilgeliğiniz, bağlılığınız ve nezaketiniz bizi her zaman doğru yola götürecek ve daha iyi insanlar olmamız için bize ilham verecektir.

Sevgili öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun. Rehber olduğun ve çalışmalarımda başarılı olmam için bana ilham verdiğin için teşekkür ederim. Sen en iyi öğretmensin.

 

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Lütfen sonsuz saygılarımı ve en iyi dileklerimi kabul edin!

İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz tüm çabalar ödenemez.

Sözleriniz, tutumlarınız ve eylemleriniz çocuklarımızın eğitiminde o kadar olumlu bir fark yarattı ki! Size minnettarız!

 

Senin kadar harika bir öğretmenim olduğu için şanslıydım. Neşe dolu anlarla dolu bir Öğretmenler Günü dilerim!

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bugün ve her gün size teşekkür ediyoruz!

Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

 

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakarlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
 Notlarımın daha iyi olabileceği, sizin dünyanın en iyi öğretmeni olmadığınız anlamına gelmez. Elimden gelenin en iyisini yapmam ve asla pes etmemem için bana ilham veriyorsunuz. Bunun için sonsuza dek minnettar olacağım. Gününüz kutlu olsun!
 Dünyanın en yetenekli ve bilge öğretmeninin Öğretmenler Günü kutlu olsun! Hayatı sizin rehberliğinizde keşfetmek harika bir serüven. 
Sadece bugün değil, hayatın önemli anlarında her şey sizinle ilgili. Sonsuz bilgeliğinizi, paha biçilmez deneyiminizi ve istemediğimiz zamanlarda bile ilerlememize yardımcı olan muazzam nezaketinizi kutluyoruz. Her şey için teşekkürler. Siz bu gezegendeki en iyi öğretmensiniz!
Hiçbir hediye, sizin bana verdiğiniz hediyeye yaklaşamaz. Çünkü öğretmenim olmanız, aldığım en büyük hediyelerden biri! Desteğiniz ve anlayışınız bana hayata hazır olduğumu hissettiriyor. Her şey için teşekkürler. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!
Bazen dayanılmazdık, bazen en çılgın şeyleri yaptık… Ama her şeye rağmen bize olan inancınızı hiç kaybetmediniz. Bu bütün bilgilerden daha değerliydi belki de! Gününüz kutlu olsun, sizi çok seviyoruz.

 

Sevgili öğretmenim,
İnan sen bir ışıksın.
Yanarsın gece gündüz.
Aydınlatırsın bizi.

Doğruyu, güzeli,
Bize sen öğretirsin.
Vatanıma sevgiyi,
Kalbimize sen korsun.

Çevreni aydınlatır,
Bir mum gibi erirsin.
Anne – baba gibisin,
Bizi, bağrına hep basarsın

Benim Canım Öğretmenim
Öğrenci bir fidandır,
Öğretmen yağmur.
Azıcık ıslatsa
Büyüyüp ağaç olur.

Öğretmendir öğrenciye yol gösteren,
Öğrenciye okumayı öğreten.
Eli kalem tutmazken
Öğretmendir öğrenciye okumayı öğreten.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.