Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 23°C

Sahil Güvenlik 41 Yıldır Mavi Vatanımızı Korumaya Devam Ediyor

Sahil Güvenlik  41 Yıldır Mavi Vatanımızı Korumaya Devam Ediyor
REKLAM ALANI
19 Haziran 2023 16:53
149
A+
A-

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin kuruluş yıl dönümü kutladı.

Görevinizi Başarıyla Yerine Getiriyorsunuz
Sahil Güvenlik Teşkilatımız ile gurur duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Üç tarafı denizlerle çevrili vatanımızda güven içerisinde yaşamamızı sağlayan kurumlarımızdan biri olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız Türkiye’nin denizlerdeki hâkimiyetinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bizler Sahil Güvenlik Komutanlığımız ile gurur duyuyoruz, gurur duymaya da devam edeceğiz. Denizlerimizde güvenlik, can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma gibi birçok görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Türk halkını güvende hissettirmek en önemli işimiz. Çünkü toplumun çok az bir kesimi suç işliyor. Suç işlemeyen insanların, suç işleyenlere karşı güvenliğini temin etmek en temel vazifemiz. Dolayısıyla önemli bir iş yapıyorsunuz. İyi ki varsınız, nice 41 yıllara. 41 kere maşallah, Allah sizleri nazarlardan saklasın.” dedi.

İşinizin Büyük Bir Saygınlığı Var
Sahil Güvenlik Komutanlığının güzide bir teşkilat olduğunu vurgulayarak genç komutanlara seslenen Vali Yazıcı; “Güzide bir teşkilatta görev alıyorsunuz. İşinizin büyük bir saygınlığı var. Size düşen de o saygınlığı koruyarak daha da yukarı taşımak. Bulunduğunuz yere değer katmak mecburiyetindesiniz. Hem iyi insan olacağız hem de yaptığımız işin hakkını vereceğiz. Bunu da memleketimiz için yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Vali Yazıcı’ya kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ziyarette, 41’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, 7 gün 24 saat Mavi Vatanımızın korunmasında görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci Kuruluş Yıl Dönümünü en içten duygularıyla kutladığını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.