Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Şampiyonlar Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Şampiyonlar Antalya  Valisi Ersin  Yazıcı’ya Ziyaret
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2022 19:00
432
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyeti kabul etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan’a halterde Dünya ve Avrupa şampiyonluğu kazanan Faruk Öztürk, Türkiye Boks Şampiyonu ve Avrupa 3’üncüsü Tusem Eylül Önem, Bayanlar Türkiye Okçuluk Şampiyonu Gülperi Atak, Erkekler Türkiye Okçuluk Şampiyonu Batuhan Ayaz ile Gençlik Merkezindeki gönüllü gençler eşlik etti.

Heyet ziyarette, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına ilişkin Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.

Gençlerimizi Yarınlara Hazırlamak En Büyük Görev ve Sorumluluğumuz
Son yıllardaki başarılı çalışmalar ve gençlerin spora teşvik edilmesiyle Türkiye’nin hemen her spor dalında yükselen bir grafiğinin olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı; “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz misafirimdi. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip bir şekilde Dünya bilim standartlarını yakalamış, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin, iyi bir eğitim alarak onları yarınlara hazırlamak bizlerin en büyük görev ve sorumluluklarındandır. Bunun bilinciyle hareket ediyor ve çalışmalarımızı yapıyoruz.” diye konuştu.

Spordan Ve Okumaktan Asla Vazgeçmeyin
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı, Antalya’nın sporda son yıllarda başarılı bir grafik çizdiğine değinerek bunun en büyük kanıtının Antalya’da düzenlenen şampiyona ve turnuvalar olduğunu dile getirdi. Özellikle Antalyalı sporcuların elde ettikleri başarılarla şehrin tanıtımına da katkı sunduklarını ifade eden Vali Yazıcı; “Spordan ve okumaktan asla vazgeçmeyin. Ne olursanız olun yaşamınızda okumak ve spor daima olsun. Hepinizin Gençlik Haftasını kutluyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Yazıcı, tüm Gençlik Haftasını kutlayarak başarılar diledi. 15 Mayıs tarihinde başlayan “Gençlik Haftası”, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kapsayarak çeşitli etkinliklerle bir hafta boyunca devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.