Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Antalya da

Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Antalya da
REKLAM ALANI
8 Eylül 2023 18:30
128
A+
A-

Antalya’yı ziyaret eden Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris, Vali Vekili Arat ile yaptığı görüşmede Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki ilişkileri geliştirme konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

İngiliz Turistleri Mutlu ve Güvenli Bir Şekilde Ağırladığınız İçin Teşekkürler
İzmir, Aydın, Bodrum, Marmaris ve Fethiye’nin ardından Antalya’yı ziyaret eden Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris; “İş birliğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Antalya’nın neden bu kadar popüler olduğunu ve İngiliz turistlerin neden gelmek istediğini anlıyorum. İngiliz turistleri mutlu ve güvenli bir şekilde ağırladığınız için teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız her yıl artarak gelmeye devam edecekler. Ayrıca İngiliz spor takımlarının da Antalya’ya büyük bir ilgisi var. Size de Antalya’nın güvenliği için yapmış olduklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşımımız ve amacımız aynı olduğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Her Zaman Gerekeni Yapar
Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade ederek şehre gelen tüm turistlere karşı kültürümüzün bir parçası olan Türk misafirperverliğini gösterdiklerini vurgulayan Vali Vekili Arat; “Güzel şehrimizde dünyanın her yerinden misafir ağırlıyoruz. Her toplumdan ülkemize gelen turistin memnun ayrılmasını kendini burada evinde hissetmesini isteriz. Tabii ki onların burada güvenliğinden sorumlu olduğumuz için en üst derecede güvenlik konusuna da önem veriyoruz. Her türlü tedbiri her zaman alıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti en üst seviyede her zaman gerekeni yapar. İngiliz misafirlerimizi de dünya şehri Antalya’mızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin sonunda Büyükelçi Morris, Vali Vekili Arat’a iş birliği için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.