Dolar 32,5101
Euro 34,8700
Altın 2.450,28
BİST 9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Tuvalet Başlayan Şaka 2 İntihar İle Son Buldu.!

Tuvalet Başlayan Şaka 2 İntihar İle Son Buldu.!
REKLAM ALANI
31 Mart 2022 22:55 | Son Güncellenme: 31 Mart 2022 22:59
450
A+
A-

Ankara Polatlı ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesi’nde meydana geldi. 12’nci sınıf öğrencisi E.K.’yi (19) teneffüs sırasında arkadaşları Şaka amacıyla kızlar tuvaletine itti. E.K. de içerideki kızların bağırması üzerine “Resminizi çektim” dedi. Kız öğrencilerin okul müdürüne şikayette bulunması üzerine okula polis sevk edildi. Polisler, ‘cinsel Taciz’ iddiasıyla tutanak tutarken E.K.’nin telefonunda yapılan incelemede söz konusu fotoğrafa rastlanılmadı.

ŞAKA TACİZ İDDİASINA DÖNDÜ, 2 GENÇ İNTİHAR ETTİ

Daha sonra okuldan çıkarak Mehmet Akif Mahallesi, Kara Mustafa Caddesi’ndeki evine giden E.K. hayatına son verdi. E.K.’nin cenazesi, dün mahallede kılınan namazın ardından toprağa verildi.

E.K. ile aynı mahallede oturan ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nde eğitim gören R.B. (16) de arkadaşının cenaze namazına katıldı. Cenazenin defnedilmesinin ardından eve giden R.B., sosyal medyada cinsel tacizle suçlanması sonrası intihar eden arkadaşı E.K. ile ilgili paylaşım yaptı. R.B.’ye paylaşımı nedeniyle babası tepki gösterdi. Babasıyla tartışan R.B. evden çıktı.

Gece eve dönmeyen R.B., bu sabaha karşı arkadaşının intihar ettiği evin 100 metre ilerisindeki düğün salonunun bahçesinde yaşamına son verdi. Okula giden öğrenciler tarafından bulunan R.B.’nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. R.B.’nin babası, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İntiharlar ile ilgili inceleme başlatıldı.

BİR LİSE ÖĞRENCİSİNDEN HABER ALINAMIYOR

Öte yandan ilçede bir lise öğrencisinden de haber alınamadığı iddia edildi.

ARKADAŞININ ACISINA DAYANAMADI”

İntihar eden gençlerin arkadaşı Efe Yurkancı ise şunları anlattı:

“Arkadaşımız R.B., E.K.’nın acısına dayanamadı. İkisi de tanıdığımız insanlar. Anlatıldığı gibi tacizle ilgili bir şey yok. Kız arkadaşı ile şakalaşırken kız düşüyor ve itiyor. Kızlar tuvaletine arkadaşını iterken kız bağırıyor, öğretmen geliyor sonra da olay tamamen yanlış anlaşılıyor. Bir de açıklayamıyorlar kendilerini. O yüzden intihar ettiği söyleniyor. Diğeri onun yakın arkadaşıymış, acısına dayanamamış.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.