Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kumluca ya Gasilhane

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kumluca ya Gasilhane
REKLAM ALANI
12 Eylül 2023 18:24
291
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin çeşitli ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Cenaze hizmetlerinin daha sağlıklı şartlarda verilebilmesi için ilçelerde gasilhane yapılıyor. Akseki’deki gasilhane projesinin yapımı tamamlanırken, Kumluca, Korkuteli, Elmalı ve Kaş ilçelerine kazandırılacak gasilhanelerin inşası sürüyor.

Elmalı ilçesi Karyağdı Mahallesi’nde yapımına devam edilen 330 metrekare kapalı alana sahip hizmet binası içerisinde 2 adet gasilhane, 6 cenazelik morg ünitesi, bekleme odası, 1 adet taziye odası, danışma, personel odası, depo, bay ve bayanlar için ayrı hoca odası, abdesthane ve tuvaletler yer alacak.

ELMALI’YA DAHA İYİ HİZMET SUNULACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmetleri Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Birim Sorumlusu Yılmaz Ulum Elmalı’nın en önemli ihtiyacı olan gasilhanenin inşaatının sürdüğünü söyledi. Ulum, “Elmalı’da cenaze yıkama, kefenleme ve morg işlemlerimizi Elmalı Devlet Hastanesi imkanlarını kullanarak gerçekleştiriyorduk. Bu açıdan hem zaman hem de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmemiz için modern bir tesise ihtiyacımız vardı. Elmalımızın ihtiyacı olan önemli bir tesisin temelleri atıldı. Tamamlandığında Elmalımıza yakışan bir tesis olacak” dedi.

KAŞ’TA GASİLHANE İNŞAASI SÜRÜYOR

Kaş ilçesinde de Merkez Mezarlığı içerisinde 340 metrekare kapalı alana yapılan içerisinde gasilhane ve morgun da bulunduğu hizmet binasının yapımı sürüyor. Kaş Mezarlıklar Sorumlusu Hasan Kökçü, proje tamamlandığında cenaze hizmetlerinin vatandaşlara daha modern şartlarda sunulacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.