Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Az Bulutlu
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Antalya da 23 Nisan Günü Çocuklara ve Uçurtma Festivali

Antalya da 23 Nisan Günü Çocuklara ve Uçurtma Festivali
REKLAM ALANI
22 Nisan 2024 15:33
33
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor. Antalyalı çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali ile muhteşem bir bayram coşkusu yaşıyor. Cam Piramit Kral Yolu’nda düzenlenen renkli etkinlikler ile çocuklar ve aileleri hafta sonunu eğlenerek geçirdi. Etkinlikler 23 Nisan’da da devam edecek.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali’nde çocuklar birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla muhteşem bir hafta sonu geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aydın da etkinlik alanını ziyaret ederek, çocukların coşkusuna ortak oldu.

DOLU DOLU ETKİNLİK

Cam Piramit Kral Yolu’nda gerçekleştirilen festival kapsamında uluslararası çocuk dans gösterileri, animasyon ve sahne gösterileri, zıpzıp balonları, maskot showlar, gençlik orkestrası, ahşap zekâ ve beceri oyunları, sağlık eğitimleri, okçuluk eğitimi, basketbol, masa tenisi, spor aktiviteleri, yüz boyama,  panayır oyunları, Bando ve Kent Orkestrası konserleri, Çizgi Karakterler Bandosu şarkılarıyla çocuklar eğlenceli bir gün yaşadı.

GÖKYÜZÜ UÇURTMALARLA ŞENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlik alanında çocuklara ücretsiz dağıtılan birbirinden renkli uçurtmalar da gökyüzünü süsledi. Aileleri ile birlikte uçurtmaları uçurtan çocuklar keyifli vakit geçirdi.

DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

15 farklı ülkeden Çocuk Bayramını kutlamak için Antalya’ya gelen çocuklar, dans gösterileriyle etkinliklere renk kattı. Ülkelerine özgü müzik ve danslarıyla rengarenk kıyafetler içindeki dünya çocukları ilgi odağı oldu. Aileler çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Günün sonunda düzenlenen Anadolu Rock Konseri ile alanı dolduran vatandaşlar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 NİSAN’DA TÜRK YILDIZLARI ANTALYA’DA

Uçurtma ve Çocuk Festivali, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlanacağı 23 Nisan Salı günü de devam edecek. 13.00-14.00 Bubble Show, 14.00-15.00 Uluslararası Moda Haftası Çocuk Defilesi, 15.00-15.30 Jonglör Gösterisi, 16.00 İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Çocuk Korosu konseri düzenlenecek. Kültür yolu etkinliklerinde ise dev maskotlar, şişme oyuncaklar, yüz boyama, balon katlama gibi birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca 23 Nisan Salı günü saat 16.00’da Konyaaltı Sahili’nde düzenlenecek Türk Yıldızları gösterisi 23 Nisan kutlamalarına ayrı bir renk ve heyecan katacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.