Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

Antalya Valisi Vali Ersin Yazıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Birlikte İftar Yaptılar

Antalya Valisi Vali Ersin Yazıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Birlikte İftar Yaptılar
REKLAM ALANI
16 Nisan 2022 20:40 | Son Güncellenme: 16 Nisan 2022 20:41
284
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Karayolları 13’üncü Bölge Müdürlüğü işçileri için düzenlenen iftar programına katıldı.

Karayolları Misafirhanesi’nde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Ersin Yazıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu, Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ve13’üncü Bölge Müdürlüğü işçileri katıldı.

Vali Ersin Yazıcı; “Phaselis Tüneli Açılış Töreni için Antalya’ya gelen bakanımızla iftar programında buluşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Antalya gelişmeye, büyümeye devam ediyor. Tarımda ve turizmin her kolunda  Antalya’nın adını duymaya devam edeceğiz. Bugün 13’üncü Bölge Müdürlüğü işçilerimiz tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldik. Allah ibadetlerimizi ve niyetlerimizi kabul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarımız Anlatmakla Bitmez
Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir ekip olarak yoğun bir çalışma yürüttüklerini ve çok büyük bir mücadele verdiklerini vurgulayan Bakan Karaismailoğlu; “Son 20 yıldır yapılan çalışmaların anlatmakla bitmez en son Çanakkale Köprüsü gibi dünyanın gıpta ile baktığı, dünyanın en uzun asma köprüsünü yaparak Türkiye Cumhuriyeti ve dünyanın hizmetine sunduk. Hakikaten mühendislik harikası bir proje. Artık dünyanın en iyi mühendislik projelerini yapıyoruz. Artık dünyanın en büyük teknolojik işlerini yapıyoruz. O yüzden bütün gelişmekte olan ülkeler Türkiye’ye gelip bilgi, beceri ve tecrübelerimizden faydalanmak istiyorlar. Bizim de en büyük hedefimiz dünyanın gelişmiş ekonomileri içinde yer almak. O yüzden bu güçlü altyapıyla beraber hiçbir eksik yok” dedi.

Türkiye’nin 30 Yıllık Planı Hazır
Türkiye’nin  gelecek  2-3 yılı değil 30 yılı planlayan bir büyük ülke olduğunu aktaran Bakan Karaismailoğlu, “Çok güçlü bir Türkiye var. Önümüzdeki 30 yılda 198 milyar dolarlık projelerimizin hepsini planladık. İnşallah bunları bir program dahilinde yapacağız. Son 20 yıldır bütçemizin yaklaşık yüzde 65’ini kara yollarına harcadık. İhtiyaçlar ve talepler bitmediği için projelerimiz devam edeceğiz.  28 bin 600 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğumuzu 2053 yılına kadar 38 bin kilometreye çıkartacağız. Otoyol uzunluğumuzu da 8 bin kilometrenin üzerine çıkarmak için bütün planlamalarımızı yaptık. Projelerimizi hazırladık. Hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Antalya-Alanya arasındaki otoyol ihalesini de yaz aylarında yapacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve Bakan Karaismailoğlu, 13’üncü Bölge Müdürlüğü işçileri ile sohbet edip, fotoğraf çektirdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.