Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Antalya’da Çocuklar Sömestir Tatilini Tiyatroyla Geçiriyor

Antalya’da Çocuklar Sömestir Tatilini Tiyatroyla Geçiriyor
REKLAM ALANI
22 Ocak 2024 17:28
72
A+
A-

Antalya’da Çocuklar Sömestir Tatilini Tiyatroyla Geçiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sömestir tatilini sanatla buluşturmak amacıyla düzenlediği iki ayrı tiyatro şenliği ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Antalya Şehir Tiyatrosu ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen tiyatro şenlikleri, üç farklı sahnede devam ediyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tiyatro etkinlikleri ile çocuklara keyifli bir yarı yıl tatili sunuyor. Antalyalı çocuklar, her gün üç farklı sahnede iki ayrı seansta tiyatro oyunlarıyla buluşarak tatillerini daha anlamlı ve eğlenceli geçiriyor.

OKYANUSTA BİR SU DAMLASI

Antalya Şehir Tiyatroları 1. Uluslararası Sömestir Festivali kapsamında çocuklar için Yıldız Kenter Sahnesi’nde “Okyanusta Bir Su Damlası Gibi” oyununu sahneledi.  Oyunun konusu denizi geçmek isteyen beş karakterin traji-komik hikâyesini anlatan sözsüz bir performans. Ancak, zorlu koşullarda hayatta kalmak için birbirlerine muhtaç hale gelmişlerdir.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİYORLAR

Diğer yandan Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM), Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği’nde ise “İki Şaşkın Kafadar” isimli oyun çocuklarla buluştu. Çocuklar, oyunda eğlenceli dakikalar geçirdi.,  “İki Şaşkın Kafadar” gösterisi ise sevgi saygı ve yardımlaşmayı ele alan şaşkın iki arkadaşın komik hikâyesini ele alıyor.

HAYDİ  ÇOCUKLAR TİYATROYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği Sömestr Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği Antalya Kültür Merkezi ve Yeni Mahalle Kültür

Merkezi’nde her gün 13.00 ve 15.00 seanslarıyla ücretsiz izlenebilecek. Antalya Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) 1. Uluslararası Sömestir Festivali ise Yıldız Kenter Sahnesi’nde 4 Şubat’a kadar sürecek. Oyun biletleri www.ast.gov.tr üzerinden ya da AŞT gişelerinden alınabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.