Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Antalya’da Hayvanat Bahçesi’nde Minik Öğrenciler İçin Renkli Etkinlik

Antalya’da Hayvanat Bahçesi’nde Minik Öğrenciler İçin Renkli Etkinlik
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2022 19:57
250
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi minik öğrenciler için renkli bir etkinlik düzenledi. Hayvanlarla iç içe doğal bir ortamda resim ve boyama eğitimi yapan öğrenciler, hayvanat bahçesi gezisiyle de eğlenceli bir gün geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, anaokulu sınıflarına özel bir eğitim etkinliği düzenledi. Çocuklara hayvan ve doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen etkinlikte çocuklar merak ettikleri hayvanları yakından görme fırsatı buldu.

Çocuk Hayvanat Bahçesi Bölümünde yer alan ‘Doğa Sınıfı’nda düzenlenen etkinliğe okullar yoğun ilgi gösterdi. Minik öğrenciler, doğal bir ortamda hayvan sesleri arasında

resim boyama ve elişi çalışmaları yaptı.

ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Veteriner Hekim Aygül Arsun, anaokulu sınıflarına yönelik bir eğitim etkinliğine başladıklarını söyleyerek, “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarımızı etkinliğimize davet ettik. Okullar da çok ilgi gösterdi. Burada düzenlediğimiz Doğa Sınıfı’nda çocuklar doğal bir ortamda hayvanları canlı canlı izleme fırsatı bularak resim ve boyama yaptı. Çocuklarda hayvan sevgisi bilincini geliştirmek istiyoruz. Bazı hayvan gruplarında dokunma, temas ve besleme eğitimleri yaptık. Tıbbi Aromatik Bitki Bahçesi’nden elde ettiğimiz adaçayı ve nane gibi bitki çaylarını da öğrencilerimize ikram ettik. Özellikle anaokulu sınıflarına yönelik eğitim çalışmamız yıl boyu artacak sürecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.