Dolar 32,5250
Euro 34,9518
Altın 2.436,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan
REKLAM ALANI
28 Aralık 2023 17:35 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2023 17:36
68
A+
A-

Ülkemizin son 6-7 yılı terörle mücadele tarihi bakımından en başarılı en sonuç alıcı yıllar olarak tarihe geçmiştir.

📌 Dünyadaki risk ve tehditlerin hiçbirine prim vermedik.

📌 12 şehidimizin ardından 3 gün içinde 59 teröristi gömdük.

📌 Terörle kaynağında mücadele edeceğimizi tüm dünyaya ilan etmiştik.

📌Türkiye’yi güneyinden kuşatmayı hedefleyen emperyalist oyunu bozmuştuk.

📌Teröristlerin, vatan topraklarını o necis ayaklarıyla kirletmelerine müsaade etmeyiz.

📌 Milli İstihbarat Teşkilatımız Suriye’nin kuzeyindeki terör alt yapısına ve teröristlere son derece ağır hasarlar veriyor. Buralar günlerce yanıyor. Durmayacağız. Nerede kaynakları varsa vurarak yok edeceğiz.

📌 Bugün sınırlarımız içinde terör bitme noktasına geldiyse bunun en önemli sebebi Irak ve Suriye sahasında yürüttüğümüz operasyonlardır.

📌 Milli bekamızın teminatı ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesini her şart altında gözetmek kırmızı çizgimizdir.

📌 Kuzey Irak’taki operasyon bölgemiz coğrafi ve iklim bakımdan çok zorlu. Teröristler bu zorluğu kullanarak eylemlerini yaptılar. Vahşet yaptılar biz Irak ve Suriye’deki güvenli alanlarla bu imkanlarını ellerinden aldık.

📌Baharla birlikte yeni üs bölgelerimizin alt yapılarını tamamlayacak teröristleri bir daha buraya ayak basamayacak hale getireceğiz.

📌 Türkiye hariç hemen hiçbir ülkede, terör örgütünün propaganda çarkına dişli olmayı maharet sayan bir muhalefet asla bulamazsınız.

📌 Siyaset kurumunun terör gibi doğrudan milli güvenliğimize dair bir konuda güç birliği içinde hareket etmesi millete karşı mesuliyetinin gereğidir.

📌 Kendi kişisel ihtirasları ve parti içi iktidar hesapları uğruna bölücü örgütün emellerine koçbaşlığı yapanları milletimiz asla affetmeyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.