Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Öğretmen Hüsnü Karataş Finike’den MHP Belediye Başkan Aday Adayı

Öğretmen Hüsnü Karataş Finike’den MHP Belediye Başkan Aday Adayı
REKLAM ALANI
28 Kasım 2023 13:40 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2023 13:41
162
A+
A-

Öğretmen Hüsnü Karataş Finike’den MHP Belediye Başkan Aday Adayı Açıklamalar da bulundu

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur!

Çok Saygıdeğer Finikeli Hemşehrilerim,

Finike’mizin eğitimi için büyük onur ve şerefle yaptığım görevlerim neticesinde siz kıymetli Finike halkından şahsımla ilgili olarak yerel yönetimde Finike Belediye Başkanı olmamı arzu eden bir kamuoyu talebi oluşmuştur. Şahsıma olan bu teveccüh, beni gerçekten çok onurlandırmıştır. Bu vesile ile kıymetli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarım.

Bu süreçte çevremden ve kamu oyundan gelen destekler neticesinde Finike’miz; şahsıma tarif edilmez bir sorumluluk yüklemiştir. Bütün bu gelişmeler Hüsnü KARATAŞ için, doğup büyüdüğü ve hâlen görev yaptığı güzel Finike’mize yeni ve farklı bir hizmet yolu açmaya vesile olmuştur.

Gelişen bu olumlu şartların getirdiği noktada kamu görevimden 27/11/2023 tarihi ile ayrılmış ve Finike Belediye Başkan Aday Adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayım.

Çok Saygıdeğer Finikeli Hemşehrilerim,

Çıktığımız bu yolun hayırlı olması için desteklerinizi ve dualarınızı bekler; memleketim Finike’nin hizmetine ve külfetine hazır olduğumu ifade etmek isterim.

Finike’mize hizmet anlayışı ile Belediye Başkanlığına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diler, Finike’miz için en hayırlısının olmasını temenni ederim.

En içten selam ve saygılarımla…

​​​​​​​ Hüsnü KARATAŞ

Finike Belediye Başkan Aday Adayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.