Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C

Finike de Büyükşehir Ekipleri Yaya Geçitleri ve Kasisleri Boyadı.!

Finike de Büyükşehir Ekipleri Yaya Geçitleri ve Kasisleri Boyadı.!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2023 17:02
137
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir ekipleri trafik akışı ile yaya ve öğrencilerin güvenliği açısından son derece önemli olan yaya geçitleri ve kasisleri yeniden boyayarak belirginleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçelerde yaya geçitleri ve kasisleri boyuyor. Finike’de, yaya emniyeti ve kurallar bakımından önem arz eden, trafik akışını sağlayan yaya geçitleri ve kasislerdeki işaret boyaları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yenileniyor. Hava şartlarından ve kullanımdan kaynaklı solarak veya silinen işaretler, boyanarak görünür hale getiriliyor. Çalışmalarda kullanılan çift komponentli özel boya uygulamasıyla sürücülerin geçitleri erken fark etmeleri sağlanırken yayaların ve öğrencilerin ise can ve mal güvenliği korunuyor.

DURAK ÖNLERİNDE YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Korkuteli’de de çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Korkuteli’de Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı’nın sorumluluğunda olan durakların önünde yol çizgi çalışması gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.