Dolar 32,4425
Euro 34,7866
Altın 2.434,42
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 27°C
Cum 23°C

Finike de Marketler Neden Denetlenmiyor

Finike de Marketler  Neden Denetlenmiyor
REKLAM ALANI
9 Eylül 2023 09:04 | Son Güncellenme: 9 Eylül 2023 09:05
228
A+
A-

Büyük marketler ve market zincirleri neden denetlenmiyor. ?

Finike li vatandaşlar; marketlerde etiket ve kasa fiyatları farklılık gösteriyor firma sattığı ürünün üzerine fiyat yazmış ama kasaya vardığımız zaman fiyat farklı çıkıyor ve ister alın ister almayın diye kasiyerlerin tepkisi ile karşılaşıyoruz. tek ürün aldığımız zaman  fiyat farklarını anlaya biliyoruz ama toplu alış verişlerde haksız kazanç ile biz den daha yüksek para  almaktalar.

Bazı zincir marketlerde etiket ile kasa fiyatının tutmadığına şahit olduk. Ama denetimde yapılmıyor. Bu durumdan da mağduruz. Bu yüzden gereken denetimler sürekli sıkı şekilde yapılsın istiyoruz’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.