Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Açık
Antalya
29°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

Kaş Belediyesinden Gömbe ye Sıcak Asfalt Çalışması

Kaş Belediyesinden Gömbe ye Sıcak Asfalt Çalışması
REKLAM ALANI
19 Aralık 2023 18:00 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2023 18:02
85
A+
A-

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Kaş Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahalle yollarına sıcak asfalt yapılıyor. Ekipler, Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki 2,5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, ilçedeki 54 mahallede hizmetlere devam ettiklerini belirterek, yaz boyunca sathi asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini, kış döneminde ise yoğun şekilde parke ve sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gömbe ile Belenli arasındaki yolda ekiplerin sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Hemşehrilerimiz standartı yüksek bir yola kavuşacak. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi bugüne kadar yaptığımız gibi inşallah bundan sonra da sürdüreceğiz. En iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.