Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yıl mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yıl mesajı
REKLAM ALANI
30 Aralık 2023 17:55
88
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yıl mesajı

Değerli Hemşehrilerim;
Her yeni yıl taptaze bir başlangıç, yepyeni umutlar demektir.

2023’e veda ederken, şehrimizin geleceğine dair büyük hedeflerle, masmavi umutlarla ve tarifsiz heyecanlarla 2024’e girmenin sevincini yaşıyoruz.

Yeni yılın, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi; yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olması; önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.

2024’ün, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Antalyamızın yılı olacağına dair inancımızın çok güçlü olduğunu da özellikle belirtmek isterim. Yeni yıl, sevgi ve kardeşlik ikliminde şehrimize ve hemşehrilerimize nice güzelliklerin kapılarını aralayacak. Aynı zamanda her yıl değişimlerini bir muhasebe ve murakabe vesilesi olarak görüyoruz.

2023 yılında da bitmek tükenmek bilmeyen bir gayretle durmadan çalıştık. Kepez’e, Antalya’ya ve ülkemize değer katan pekçok hizmeti hemşehrilerimizle buluşturduk. Eserler zincirimize nice parlak halkalar ekledik.

Bu kapsamda; “Cumhuriyetin 100. Yılında Kepez’e 22 adet Kütüphane” projemizi tamamladık. Akdeniz bölgesinin en büyük kütüphanesi olan Antalya Kütüphanesi’ni, açtık. Türkiye’nin sanayi tarihine de ışık tutan Antalya Araba Müzesi’ni şehre kazandırdık.

Mükellef bir kültür sanat adası olan Dokuma Park, iki özgün eser daha kazandı. 74 Müze Otel ile Kadın Spor Merkezi’ni tamamladık.

Eski Pil Fabrikası da, tıpkı Dokuma Park gibi kültür sanat temalı bir Kent Park halinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2023, bu yolda hayli mesafe aldığımız bir dönem oldu. 5. Taziye Evini ve 6. Kreşimizi tamamladık. Kadın Kooperatifleri Çarşımızı açarak hizmete sunduk. Varsak Kent Meydanı Projemiz de sona geldik. Varsak Güreş Sahasını tamamladık.

Dönem içinde 34 mahalle parkı yaptık. 5 Yeni Spor Salonu, 37 Yeni Okul, 5 Mahallemize doğalgaz şebekesi yapımı yılın önemli adımlarındandı. 13 Mahallemize Kapalı Semt Pazarları Projemiz başladı.

Türkiye’de bir ilk olan Bilim ve Teknoloji Tırımız ve Mobil Kütüphane OKUBÜS yollara çıktı. BilimFEST, bilim teknoloji tutkunlarıyla 2. Kez buluştu.

Gezici Sağlık Merkezlerimiz Kepez’in bütün mahallelerinde Antalya’nın ilçelerinde şifa dağıttı. Sanayi Sitelerinin yıllardır çözüm bekleyen imar ve mülkiyet sorunlarını çözdük, esnafımızın tapularına kavuşması sağladık.

Yıl içinde Kepez’e 40 Km. Yeni yol açtık, mahalkerimize değer kattık, şehiriçi trafiğine yeni arterler kazandırdık. 132 Km. Asfalt döktük. Şehir Hastanemizi çevre yollarına ve şehir içine modern ve kaliteli yollarla bağladık.

Şehrin kültür sanat hayatına renk katan pekçok etkinlik ve organizasyona imza attık. 2024 yılında da Kepez’i daha modern ve daha mutlu bir yer haline getirmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için hizmet maratonumuzda yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz.

2024 yılı, devam eden projelerimizin tamamlanarak hayata geçtiği, Kepez’in gelişim ivmesinin devam ettiği bir yıl olacak. Kazanansa hep hemşehrilerimiz olacak.

Şurası muhakkak ki, 2009’da göreve geldiğimizde nice sorunlar yumağı bir Kepez vardı.  İnandık, çok çalıştık, çabaladık. Bugün Antalya’nın parlayan yıldızı olarak anılan, takip edilen, belediyecilikte ufukları zorlayan bir Kepez’i hep birlikte başardık.

Bizim en büyük gücümüz, hemşehrilerimizin artarak devam eden güveni ve desteği oldu. O güvene layık olmak da her zaman en büyük sorumluluğumuzdu.

Ömür kandilinde katran olduğu sürece, Allah izin, millet de yol verdikçe bu anlayışla hemşehrilerimizle elele, gönül gönüle yolculuğumuza devam edeceğiz. Antalya için, hemşehrilerimiz için daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman askerlerinin, aziz şehitlerimizin ve şanlı gazilerimizin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe güçlü bir biçimde taşımak için sınırsız bir sorumluluk anlayışıyla hep birlikte durmaksızın çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle karşılamakta olduğumuz 2024 bütün insanlığa, ülkemize ve Antalyamıza barış, huzur ve esenlik getirsin. Sevgileri büyüttüğümüz, kardeşliğimizi derinleştirdiğimiz, birbirimize sımsıkı sarıldığımız bir yıl olsun.

Kan ve gözyaşlarının olmadığı, insanların yaşam hakkının kutsandığı bir dünya özlemiyle sağlık ve afiyetle hepinize mutlu yıllar diliyorum.

2024, kalbimizi dolduran umutlarla, nice başarılarla Antalya’nın yılı olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.