Dolar 32,5225
Euro 34,8925
Altın 2.437,74
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 27°C
Açık
Antalya
27°C
Açık
Pts 28°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 26°C

Kepez de KBT Atölyesi Kursiyerlerinden Tiyatro Gösterisi

Kepez de KBT Atölyesi Kursiyerlerinden Tiyatro Gösterisi
REKLAM ALANI
10 Haziran 2023 17:10
146
A+
A-

Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT) Tiyatro Atölyesi’nin kursiyerleri ‘Deli Dolu Doğaçlama’ adlı tiyatro gösterimi ile seyirciyle buluşuyor.

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT), çocuk ve gençleri sanatın canlı renkleriyle buluşturduğu tiyatro atölyesinin kursiyerleri, 12 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Kursiyerler, KBT’nin usta oyuncuları Derya Bütev, Özge Özgür Efe, Aylin Oışın Keskin ve Batuhan Ünlü’nün eğitmenliğinde hazırlanan ‘Deli Dolu Doğaçlama’ adlı oyunla seyirci karşısına çıkacak.  Çiçeği burnunda tiyatro sevdalısı 19 oyuncunun yer alacağı gösterimi sanatseverler ücretsiz izleyecek.

Batuhan Ünlü’nün moderatörlüğünde oyun seyircilerden alınacak yönergelerle, oyuncuların anlık olarak üreteceği ve güldüreceği Tiyatro Sporu(Modern Doğaçlama Tiyatro)  gösterimi şeklinde gerçekleşecek.

TİYATRO SPORU NEDİR?

Tiyatro sporunda gösterisinde spontane düşünme ve canlandırma, yanılsamayı kırma, kara mizah, ironi gibi unsurlar esas alınır. Bir tiyatro sporu gösterisinin en temel özelliği seyircinin aktif katılımını sağlamaktır. Bu gösterilerde seyirci doğaçlamaları yönlendirir ve fikirleri ile doğaçlamaları belirler. Tiyatro sporu gösterisi asla tekrar etmez. Her şey o oyuna ve seyirciye özeldir. Bu sebeple her oyun birbirinden farklıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.