Dolar 32,4143
Euro 34,8297
Altın 2.440,24
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 23°C

Kepez de Su Parkında Çocuklar Mutlu

Kepez de Su Parkında Çocuklar  Mutlu
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2023 17:15 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2023 17:16
126
A+
A-

Kepez Belediyesi, sıcak yaz günlerinde çocukların serinleyerek, güzel ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri su parkını Kent Meydanında hizmete açtı. Su parkı her gün saat 10.00’dan akşam 19.00’a kadar çocuklara hizmet verecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sevdiği çocukları su parkıyla buluşturdu. Kent Meydanı’nda çocuklara serinleme ve eğlenme imkanı sunan su parkı 180 metrekarelik alana kuruldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hijyen ve sağlık koşullarına uygun şekilde hizmet veren su parkını ziyaret ederek, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocuklarla sohbet eden Başkan Tütüncü, su parkını beğenip beğenmediklerini sordu.  Çocukların su parkını çok sevdiklerini söylemeleri üzerine Başkan Tütüncü, “Sıcak yaz günlerinde akşama kadar suyun altında eğleneceksiniz. Akşam hemen yan taraftaki oyun parkı hizmetinizde olacak. Diğer yanda basketbol sahamız, semt kütüphanemiz sizlerin hizmetinde… Burayı her şeyiyle sizler için güzel bir yaşam alanı haline getirdik.” dedi.
Su parkının her gün sabah saat 10:00’dan akşam 19:00’a kadar hizmet vereceğini de sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, çocuklara Kent Meydanında kaykay pisti müjdesi de verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.