Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 26°C

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Fraport TAV Antalya Havalimanında İnceleme Bulundu.!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Fraport TAV Antalya Havalimanında İnceleme Bulundu.!
REKLAM ALANI
9 Nisan 2022 18:00 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2022 18:05
548
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Fraport TAV Antalya Havalimanı’nın 2022 yaz sezonu öncesi planlanan hazırlıkları yerinde inceledi.

Dış hat yolcu sayısı bakımından Türkiye’nin ikinci büyük havaalanı olan Antalya Havalimanı’nda kapasite arttırma çalışmaları kapsamında inşaatı devam eden kısımları yerlerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi alan Vali Yazıcı ve Bakan Ersoy’a incelemelerde; Hudut Kapıları Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ve Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol eşlik etti.

Vali Yazıcı ve Bakan Ersoy, Antalya Havalimanı’nın Dış Hatlar-1 ve Dış Hatlar-2 Terminali’nde yazın oluşabilecek yoğunlukları önlemek adına giriş-çıkış, kontrol, bagaj alım noktaları ve otopark alanlarında yapılan ve yapılacak olan genişletme çalışmaları hakkında havalimanı yetkililerinden bilgi aldı.

2022 yılında Antalya’nın 2019 yılında olduğu gibi yoğun bir sezon geçireceğine işaret eden Vali Yazıcı; “Her zaman olduğu gibi misafirlerimize havaalanından başlayarak her an memnun ve mutlu olmaları için çalışmaya devam ediyoruz. Yoğun bir sezon bizi bekliyor, biz tur operatöründen, havaalanı çalışanına ve otel çalışanlarımıza kadar hazırız. Tüm misafirlerimizi hem bu eşi benzeri bulunmayan kente hem de hiçbir sorun yaşamadan güven ve memnuniyetle ayrılacakları Antalya’mıza bekliyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.