Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 25°C

TAŞINMA VE KİRA YARDIMI YAPILACAK

TAŞINMA VE KİRA YARDIMI YAPILACAK
REKLAM ALANI
29 Temmuz 2021 20:36
280
A+
A-

BAKAN KURUM: TAŞINMA VE KİRA YARDIMI YAPILACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manavgat’taki yangın hakkında, “Yangının söndürüldüğü alanlarda hasar tespit çalışmalarını başlattık.” dedi. Bakan Kurum, “Devletin tüm imkanları Antalya’mız için, Manavgat’ımız için seferber edilmiş durumda. Tüm ekiplerimiz sahalarda. Vatandaşlarımıza taşınma ve kira yardımı yapacağız.” sözlerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: LOJİSTİK MERKEZİ OLUŞTURULDU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Vatandaşlarımıza yardımları zamanında ulaştırmak için AFAD’ın koordinasyonunda bir lojistik merkezi oluşturuldu. 6 noktada Kızılay sıcak yemek servisi yapıyor, diğer giyecek gibi acil ihtiyaçların karşılanması için muhtarlarla bir iletişim ağı oluşturuldu.” diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Vatandaşlarımızın bu zor şartlarda yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’nin her yerindeki yangınları takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ilgili kurumlarımızın yöneticilerini de yönlendirmiş bulunmaktayız” dedi.

ADALET BAKANI GÜL’DEN AÇIKLAMA: BAŞSAVCILIKLAR TARAFINDAN HER YÖNÜYLE ARAŞTIRILMAKTADIR

Öte yandan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de yangınlarla ilgili olarak açıklamada bulundu. Gül, “Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor.” dedi.

KALIN: ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da sosyal medya hesabından bir açıklamada buludnu. Kalın, “Orman yangınları milli bir felakettir. Tüm kurumlarımız eşgüdüm halinde yoğun bir mücadele veriyor. Savcılıklar yangınların sebeplerini çok yönlü olarak inceliyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çalışmalar aralıksız devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.