Dolar 32,2747
Euro 34,7012
Altın 2.411,78
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 26°C
Pts 25°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
15 Kasım 2023 16:16 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2023 16:17
157
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Başkan Böcek, Genel Başkan Özel’e hayırlı olsun dileklerini ileterek “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Antalya’ya verdiğimiz ve bugüne kadar yerine getirdiğimiz sözlerimizi, bundan sonra yapacaklarımızı konuştuk. Sayın Genel Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, partimiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Antalya’mızı ve ülkemizi birlikte güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde Antalya için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek, CHP Genel Başkanı Özel’in misafirperverliği için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.